Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu trebe nici o bere man stai linistit.Imi face placere sa ajut

Comment

• vezi vali sa fi atent la drum nu la gagiciile de pe drum ca sunt niste fete in zona aia...ai de viata mea) mi-am strambat gatul dupa ele)

Comment

• pana la sighisoara sunt numai stoarfe... de la sensul giratoriu la iesire spre targu mures acolo sunt cateva bune...
        "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• ia uite ce le stie alienu .Banuiesc ca le stii si numele mic

Comment

• nu m-am oprit niciodata la ele...

doar am trecut pe acolo 5 zile la rand :d si nu puteam sa nu le observ

Comment

• adica nu-ti plac femeile?!?!?
              Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• mai e una buna la sensul giratoriu de la Harman,dar trebuie probate si celelalte(sa n-auda nevestele)

Originally posted by sebi8ta View Post
                skorpionking - ce sa zic ,imipare rau ca ti sa intamplat asa ceva..condoleante ptr. cas. si ce ti-au mai furat ...mama lor de deberdei.ar trebui sa li se taie mainile la astia care fac asa ceva...sa speram ca au lasat incuietoarea functionala.
                Cred ca ar trebui sa treci la asa zis tuning...jos manere facuta clean si poate o fi mai ok asa..acum depinde totusi ..eu cred ca ti-au urmarit masina de mult...ca au tot vazut-o parcata acolo ca si multi altii..si...ghinion de nesansa..ai gasit baietii de cartier care se plictiseau si facut ce au facut....speram ca o sa-ti treaca repede supararea..
                mersi de condoleante,bine ca n-au spart geamul sau altceva

phantoame,vezi ca Vali vrea sa se ghiftuiasca pe spinarea ta
                Last edited by skorpionking; 27 August 2011, 00:05. Reason: Automerged Doublepost

sigpic

Comment

• eu nu le-am vazut pe autostopsite) eu le-am vazut pe celalate care se dau "fete cumintii" mai ales in tg mures pffff...sa nu zic in cluj ce fete exista pe acolo ) din cauza unor fete frumoase din cluj) am gresit iesirea spre brasov) am ajuns in centru

apropo va recomand o benzinarie, petromul de pe calea bucuresti, nu ca ar fi benzina extraordinara de buna, dar e o caserita super simpatica
                  Last edited by Stefan1987; 27 August 2011, 01:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by Stefan1987 View Post
                    vezi vali sa fi atent la drum nu la gagiciile de pe drum ca sunt niste fete in zona aia...ai de viata mea) mi-am strambat gatul dupa ele)
                    o sa ma fac,ca nu le vad ca ma duc dupa soacramea la aeroportu din cluj;ce dracu vrei sa vin vanat pe la ochi la intalniri la cat de mult ma iubeste cred ca ma pune sa vin pe jos cred ca i-ar place ceea ce am scris aici da poate in alta viata a ei si sa nu ma cunoasca

Comment

• lasa Vali ca soacra este buna ca berea (RECE SI PE MASA)

Comment

• boly imi plac femeile... dar nu sunt atras chiar de alea de acolo desi sunt dragute... UNELE....

vali sti care e culmea confortului???

Comment

• inseamna ca 4 ore cat dureaza drumul de la brasov la cluj o sa ti se para o eternitate alaturi de soacra)

Comment

• Originally posted by mc_alienu View Post
                            vali sti care e culmea confortului???
                            O fi pe aici culmea confortului ca eu nu o gasesc

Culmea geloziei: sa fii gelos pe soare ca iti arde nevasta
                            Culmea tinichigeriei: sa invelesti casa cu tabla inmultirii
                            Culmea prostitutiei: sa fii curva in Insulele Virgine
                            Culmea navigarii: sa navighezi pe internet cu Titanicul
                            Culmea sovaielii: “Sa ezit, sa nu ezit…”
                            Culmea World Trade Center: urci cu liftul, cobori cu biroul
                            Culmea ghinionului: sa faci pe prostul si sa ramai asa
                            Culmea ciclismului: sa faci turul pantalonilor
                            Culmea parasutismului: sa sari cu parasuta si sa-ti dai seama ca-i plecata in Turcia
                            Culmea fizicii: sa pasti un cal putere pe un camp magnetic
                            Culmea ceasului desteptator: sa sune ocupat
                            Culmea curajului: sa sari de pe un bloc de desen
                            Culmea tatuajului: sa-ti tatuezi pe penis un penis si mai mare
                            Culmea rabdarii: sa iei apa in gura si sa stai cu fundul pe aragaz pana fierbe apa
                            Culmea melancoliei: sa cazi pe ganduri si sa-ti rupi mana
                            Culmea secetei: sa alerge copacii dupa caini
                            Culmea hartiei: sa te stergi la fund cu confetti
                            Culmea geografiei: sa deschizi Portile de fier cu Cheile Bicazului
                            Culmea inotului: cu o mana sa inoti, cu cealalta sa dai din picioare
                            Culmea unui cutit de bucatarie: sa taie pofta de mancare a mesenilor
                            Culmea impotentei: pana si degetul cu care iti impingi limba sa se inmoaie
                            Culmea lacomiei: sa mananci bataie si sa nu te saturi
                            Culmea orei exacte: sa pui ceasul dupa radio si sa-l uiti acolo
                            Culmea nesigurantei: sa stingi lampa si sa aprinzi un chibrit ca sa vezi daca s-a stins
                            Culmea inutilitatii: sa plantezi in Sahara placute cu “Nu calcati pe iarba”
                            Culmea sofatului: sa conduci o masina de ras
                            Culmea agriculturii: sa ari Calea Victoriei cu boii din guvern
                            Culmea mancatului: sa mananci cu vesta de salvare la gat si sa te inneci
                            Culmea durerii: sa-ti creasca un testicol in talpa
                            Culmea somnului: sa visezi ca dormi
                            Culmea vitezei: sa faci sex oral cu un canibal
                            Culmea veterinarului: sa faci injectie unui catel de usturoi
                            Culmea pedichiurii: sa faci unghiile unui picior de pat
                            Culmea culmilor: sa aiba purecii paduchi
                            Culmea politetii: sa bati la usa si cand iesi afara
                            Culmea internetului : sa intri pe internet cu un calculator de buzunar
                            Culmea aglomeratiei: sa mearga soferul de la autobuz pe scara
                            Culmea neglijentei: sa faci baie intr-o cada cu benzina si sa-ti aprinzi o tigara
                            Culmea iubirii: sa-ti iubesti mana dreapta
                            Culmea orbului: sa-si vada moartea cu ochii
                            Culmea casniciei: sa stai la rand, sa-ti regulezi nevasta
                            Culmea inocentei : o calugarita care lucreaza intr-o fabrica de prezervative sa creada ca face sacuri de dormit pentru soricei
                            Culmea suspiciunii: o calugarita care face matanii intr-un camp de castaveti
                            Culmea cavalerismului: sa stai pe scaunul electric si sa cedezi locul unei doamne
                            Culmea oboselii: sa adormi cu capul pe butucul calaului
                            Culmea ingineriei: sa scoti apa cu o pompa funebra
                            Culmea ambitiei: sa te razi cu lama de la buldozer
                            Culmea masturbarii: torni putin Cilit si nu mai trebuie sa freci deloc
                            Culmea fotbalului: sa inceapa meciul si sa scrie pe gazon “Nu calcati spatiul verde”
                            Culmea croitoriei: sa cosi o pereche de chiloti pentru fundul marii
                            Culmea turismului: sa te plimbi cu avionul prin World Trade Center
                            Culmea agronomului: sa faca sa infloreasca un boboc de rata
                            Culmea geografiei: sa bagi Varful Omu in Pestera Muierii
                            Culmea caldurii: sa iei o prostituata la -10 grade si sa iti spuna ca e fierbinte
                            Culmea slabirii: sa slabeasca un ardei gras
                            Culmea sexului animalic: sa pui o vaca sa stea capra
                            Culmea auzului: sa auzi cum se crapa de ziua
                            Culmea cruzimii: sa-ti omori timpul
                            Culmea prostiei: un politist blond
                            Culmea nesimtirii: sa scrii pe coliva “La multi ani!”
                            Culmea pescuitului: sa pui scrum de tigara in ac si sa prinzi peste afumat
                            Culmea sexului in grup: sa ramai pe dinafara
                            Culmea telefoniei mobile: sa iesi cu telecomanda in oras si sa sune
                            Culmea zgarceniei: sa-ti pui ceasul cu trei ore in urma, ca sa faci economie de timp
                            Culmea consolarii: sa consolezi o salcie plangatoare
                            Culmea microbistului: sa deschizi frigiderul si sa strigi “goool!”
                            Culmea rasismului: sa bei wiski Black&White din pahare diferite
                            Culmea lehamitei: sa faci sarmale cu betoniera
                            Culmea hotiei: sa furi gaz cu roaba
                            Culmea canibalismului: sa mananci un om invizibil
                            Culmea timiditatii: sa dai inapoi in fata unui ceas care o ia inainte
                            Culmea graviditatii politice: sa intrerupi o sarcina de partid
                            Culmea culmilor: mutul ii spune surdului ca orbul se uita la ei
                            Culmea nicotinei: sa fumezi tigara in latime, fara filtru
                            Culmea igienei: locomotivele sa foloseasca tampoane Always
                            Culmea zgomotului: sa faca dragoste 2 scheleti pe un acoperis de tabla
                            Culmea zborului: sa zbori prin cerul gurii
                            Culmea norocului: sa te calce o salvare
                            Culmea matematicii: sa stai de unul singur si sa te simti in plus
                            Culmea tramvaiului: sa-l traga politia pe dreapta
                            Culmea zgarceniei: sa speli hartia igienica si sa o pui la uscat
                            Culmea aglomeratiei: sa cedeze soferul locul unei femei gravide
                            Culmea furatului: sa-ti furi rufele de pe sarma si sa te mai dai si in judecata
                            Culmea telefericului: sa urci pe munte cu cabina telefonica
                            Culmea strabismului: sa se uite ciclopul chioris
                            Culmea imblanzitului: sa imblanzesti fiare vechi
                            Culmea tenisului: sa joci tenis cu racheta nucleara
                            Culmea baschetului: sa joci baschet la un cos de pe fata
                            Culmea chiorilor: sa vezi dublu cu un singur ochi
                            Culmea croitoriei: sa intorci pe dos costumul lui Adam
                            Culmea betivului: sa ii lase gura apa
                            Culmea transmisiei: sa transmiti la radio si sa apari la TV
                            Culmea vaccinarii: sa vaccinezi bratele Dunarii
                            Culmea vampirului : sa bea nectar de usturoi
                            Culmea geografiei: sa te joci cu cercul polar
                            Culmea extractiei: sa scoti galbenusul unui ou cu tirbusonul
                            Culmea internetului: sa trimiti e-mail si sa astepti postasul
                            Culmea gravitatiei : sa faci flotari in spatiu
                            Culmea bogatiei: sa-ti cumperi si la ochelari lentila de termopan
                            Culmea saraciei: sa cumperi mancare de la second hand
                            Culmea talk-show-ului: sa te inviti singur la emisiune si sa nu te lasi sa vorbesti
                            Culmea vanatorului: sa faca sa cante cucurigu cocosul de la pusca
                            Culmea speologiei: penisul sa aiba claustrofobie
                            Culmea interfonului: sa suni si sa primesti ton de fax
                            Culmea justitiei: sa condamni o curva la locul de munca
                            Culmea geloziei: sa te desparti de sotie pentru ca s-a indragostit de tine
                            Culmea dragostei: sa te indragostesti de tine si sa-ti dai intalnire la restaurant
                            Culmea habitatului: sa locuiesti intr-un bloc notes
                            Culmea limbii franceze: sa-ti otravesti profesoara de franceza cu verde de Paris
                            Culmea lacomiei: sa mananci bataie si sa nu te saturi
                            Culmea accidentului: sa cazi pe ganduri si sa-ti rupi piciorul
                            Culmea sarutului: sa saruti o gura de canal
                            Culmea puterii de convingere: sa o convingi ca o ai mica si moale doar ca sa n-o doara pe ea
                            Culmea dezamagirii: pe usa scrie FEMEI si inauntru sunt doar WC-uri

dragi loganari stie careva cum este drumul spre litoral pe traseul Brasov-Slobozia-Constanta?Sunt ceva lucrari pe drum sau blocaje?
                            Last edited by phantom; 27 August 2011, 15:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• culmea sexului salbatic: sa pui o vaca sa stea capraD

Comment

• Am inteles ca drumul e bun...
                                O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google