Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cateva poze cu noul bord:

mersi Gabi
    Attached Files

Comment

• bravo,se vede frumos
      da,mumus,doar asa am putut

meserias gabi ca totdeauna

"LA MULTI ANI"pentru cei care poarta numele de Mihai si Gabriel
      Last edited by skorpionking; 8 November 2009, 10:41. Reason: Automerged Doublepost

sigpic

Comment

• 01.sebi8ta+sotia-1 masina
        02.ALO68+sotia-1 masina
        03.kelu+sotia-1 masina
        04.bobok0406+prietena-1masina
        05.razvan_boss+prietena-1 masina
        06.ZEU69+sotia-masina
        07.Mumus+ sotia + posibil cumnatu..da o sa vina cu mine,nu cu masina lui...cred.
        08.boly76+familia(daca e vreme buna)
        Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• O intrebare ptr.metalman:ce arma ai in dotare?

sigpic

Comment

• Astept sa va treceti pe lista cei care doriti sa mergem la Sibiu pe data de 29 in afara de cei care suntem deja inscrisi.

ATENTIE !!!
            PE DATA DE 22.11.2009 ABSOLUT TOTI MEMBRII LOGAN CLUB BRASOV , VA ROG SA FITI PREZENTI LA INTALNIRE DIN ACEASTA DATA INCEPAND CU ORELE 08" PTR.A FACE POZE SI FILMARI LA MEMBRII CLUBULUI SI MASINI ,CA SA SE REALIZEZE COLAJUL-FILM PTR. PROMOVAREA CLUBULUI SI NU NUMAI.PREZENTA ESTE OBLIGATORIE DIN PARTEA TUTUROR MEMBRILOR.VA MULTUMESC MULT PTR. INTELEGERE.
            Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• unde ne intalnim ? care va fi locatia???
              Si sa stii Sebi ca nu exista prezenta obligatorie... vine cine vrea sa fie in 'reclama'
              nu mai fi asa dictator ca nu iti sta bine.
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• shadow super tare bordul cat te-a costat????

Comment

• Sebi,obligatoriu este doar pentru cei ce vor sa faca ceva in acest club si sa-l reprezinte cu mandrie.ceilalti,in timp,vor deveni doar simpatizanti.ii respect pe toti cei care vin dar haideti sa facem ceva ptr.aceasta actiune,sa promovam clubul din brasov.la fiecare intalnire la care am fost m-am simtit bine in prezenta voastra si asa ar trebui sa fie mereu.
                  O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• poza care a facut-o shadow la bord este la masina mea.M-au costat led-urile...montajul l-am facut singur.

Comment

• Originally posted by panacotic View Post
                      shadow super tare bordul cat te-a costat????
                      folia prestige = 80 ron
                      schimbare leduri (albastru + rosu) = 100 ron
                      display albastru inversat = 40 ron

Originally posted by bogidan21 View Post
                      poza care a facut-o shadow la bord este la masina mea.M-au costat led-urile...montajul l-am facut singur.
                      acela e bordul meu .. (eu am displayul inversat)
                      poza cu bordul tau e in threadul INTALNIRE L.C.Brasov.... ultima poza pusa de mine

Comment

• alo sunt si eu de aceeasi parere cu tine ca cei care si-ar dori sa faca parte cu adevarat din club ar putea sa vine pe 22 la poze........nush nu vreau sa supar pe nimeni ca nu asta a fost scopul mesajului meu.......

alo sunt si eu de aceeasi parere si cu chestia asta nu vreau sa jignesc pe nimeni dar adevarul ca cine si-ar dori cu adevarat sa dovedeasca fidelitatea fata de club ar putea sa faca un sacrificiu sa ajunga pe 22 la sedinta foto..........asta e parerea mea......nu vreau sa supar pe nimeni repet.....

scz baieti ca am postat de 2 ori dar prima data mi-a dat o eroare ciudata si am crezut ca nu s-a postat
                        Last edited by panacotic; 9 November 2009, 12:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Da scuze shadow...Acum am vazut ca era poza ta:-))Merci mult pentru poza a iesit exact cum speram...deh tehnica asta.Nu inteleg ce vrei sa zici panacotic...Cine a zis ca nu vine pe 22..Eu din ce am vazut pe promovare club s-au anuntat destui....Si pana la urma cine nu vine nu vine si cu asta basta.Ideea pe care a propus-o alin era de a promova clubul nu masinile din club...Deci daca ajung vreo 10-12 sunt destui pentru filmare.Dar din nou ar fi frumos sa fim toti prezenti pentru ca spiritul clubului este o cota parte din toti cei care facem parte din el....Asta e frumusetea unui club....contrastul dintre personalitatile fiecarui individ deci...intelegeti ce vreau sa zic.Eu zic ca o sa vina majoritatea dintre noi.

Comment

• cu placere.

Comment

• asta spuneam si eu ca cu cat mai multi cu atat mai bn si de asta ziceam ca ar fi bn sa vina toti.........dar na acum fiecare cum crede...........

Comment

• Hai baieti cu lista pentru sibiu.doar asa putini mergem?
                                O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google