Consider ca aceste lucruri nici nu trebuiau scrise aici..dar..... Asta e... Daca trebuie sa vada toata lumea atunci asa sa fie
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
unii la munca,unii se plimba,unii alearga de nebuni........................unii se cearta,altii se impaca.....................................
e o zi de toamna frumoasa,pasarile pleaca...............eu ma-ndop oleaca
PS.....................nu fumez nimicNe plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
azi ma opresc intr-o benzinarie de langa bucuresti mai exact, in snagov, intru putin in benzinarie, si aud o bubuitura puternica...cand ies...observ corsa de langa mine mutata, butelia de gaz rasturnata, si la cativa metri mai incolo o skoda infipta intr-un morman de pamant,...va dati seama cum mi-a stat inima cand am vazut corsa mutata...am zis ca si a mea e lovita, dar am scapat...am avut un noroc super mare....apoi faza tare a fost ca politia oprise pe unu din cauza vitezei, iar dupa 5 min s-a intamplat accidentul, si cand vad cine coboara din skoda era o femeie, si saraca cica s-a speriat de unu de pe contrasens...care a intrat pe banda ei...deci ceva specific romaniei inca un rezultat ca in romania se circula ca in jungla si plus de asta politistul zice" femeia la volan" , mi s-a parut o faza de prost gust....
Comment
-
mama da' zici ca (,) cucoana mergea 200 la ora de a oprit abia in maldaru' de pamant din departare. cred ca nu a stiut care e pedala de frana.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
pe o distanta scurta dupa ce am resetat c.b. din predeal pana in sinaia dar nu i-am dat mai mult de 70 am tinut-o constant a fost liber:P dupaia de la sinaia pana la baneasa 4% in cap, dar am mers fara aer conditionat:P si plus de asta a fost drumul liber si mers constant cu 100%...cand m-am intors am intrat si in bucuresti aer conditonat, si m-am intors pe valenii de munte am avut 5.9% in cap...:P
Comment
Comment