pe dobrogeanu as scoate consum 0 ))
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
si eu il incurajez si l-am incurajat pe unic sa dea cartonase. dar nu retroactiv , mi se parea un pic mai normal sa zica si el ca...vedeti baieti ca incepand cu postarile de...maine sa zicem o sa va taxez la greseli.
Oricum e un semn bun ca a inceput sa faca treaba pe forum da te rog unic nu fi rau cu postarile de acu 2-3 saptamani.
in rest..eu personal nu am aici nimic de adougat sau comentat...e normal sa nu poluam forumul.
deci Unic... fa o curatenie generala la postari..muta totu unde trebuie..si sa zicem..incepand de maine dimineata..cine posteaza aiurea il arzi ! mi se pare mai corect asa
din cate am fost informat...nu era vorba de luat locul lui..ci...cineva sa plans ca a fost ars ptr postari vechi... atat...nu mi se pare un subiect atat de interesant...si nici motiv de inlocuire organizator...
Nu se da QUOTE la ultimul post !Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
daca a votat si nu avea 150 posturi. multi s-au inrosit ieri pe topicul cu votatul. dar trebuia sa i se scoata banul aseara la 22:54. cred ca a uitat unicul.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
asta nu mai stiu. unic a scris la anunturi importante ca e banat pana la 22:54.
nu-i inteleg fratica....scrie mare cat jumate de ecran ca cei sub 150 posturi sa nu voteze, si astia tot nu vad. sa vedeti ce de rosiori pe acolo...Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Alo... in legatura cu ce ai scris la intalniri ... doar nu te astepti sa dau din banii mei...munciti de mine...la altii care freaca buha??? ps faza cu donatia a fost la misto..daca tu nu ai inteles ca a fost o gluma...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment