Daca tot veni vorba de becuri,unde gasesc becuri faza scurta/lunga..s-o ars un bec si masina e chioara de un far. Nu de alta dar n-am chef de un dialog cu persoanele de ordine...a...si un pret daca stiti
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
parca 12 lei/buc marca osram. mergi la piese auto si ceri un bec h4. cica sunt si pe la 7-8 lei bucata dar no name. acuma pentru 4-5 lei in plus mai bine iei ceva de firma .
ca magazine ar fi ori pe lunga la babe, ori la metrom. gasesti sigur.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
daca vrei sa ai lumina mai puternica iei osram silverstar...in jur de 25 lei becul, daca vrei sa tina mai mult...e tot orsam longlife3 parca..iam luat lu tata..60 lei ambele..da cica tin de 3 ori mai mult.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Multumesc de informatii dragi colegi....azi merg sa-mi iau 2 becuri la locatia lui skorpion ca am bani putini...mumus cand dau de bani imi iau ca rezerva becuri d'alea cu 60 lei...sa aveti o zi faina si ne vedem disearaO viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!
Comment
-
baieti... ni se pregateste o noua surpriza. un nou sens giratoriu la toamnei cu calea bucuresti! astazi s-au apucat de lucru.
asta e o surpriza a mult iubitului nostru primar, 'caci ca fiindca' in primavara a zis ca numai giratoriul de la gemenii si cel de la harman se vor face in 2011. uite ca nu e asa .Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Cele de la Gemenii sunt "super". Poti face drifturi.Last edited by logan21cdc; 23 September 2011, 14:12.
Comment
Comment