Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mi's mandru tare ca am dacie 1300 rosie....macheta. Inca o data merci mumus
    O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• cu placere Adi.
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• da cu placere ca v-am adus aminte la intalnire ca e colectie...

si eu am dacia 1300... eu nu vreau toata colectia... ca nu imi plac multe din ele...
        "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Aliene...eu mi-am adus aminte doar cand am vazut pe unu pe strada ca se cara cu ditamai pachetul...sincer...nici nu stiu cand ai zis. (sunt batran...na)
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Am revenit si eu dupa o absenta lunga..... ca am luat un ban) ,macar daca era si de valoare puteam cumpara ceva cu el)

Comment

• bine ai revenit. Data viitoare casca ochii

Comment

• asa sa ii casti: !
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• asa fac)o sa-i fac mariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de tot ca de broasca:P

Comment

• bine ai revenit Stefan!!
                    Baieti, a fost greu, dar am casigat meciul cu Muresul la 5 puncte !!!
                    DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                    sigpic

Comment

• Azi dimineata la 5.43 am fost "leganat" de cutremur..aici la et.8 s-a simtit b'insor

Comment

• eu ma intorceam de la tg mures nu am simtit cutremurul

Comment

• alo68 ti am vazut duminica golanul in parcarea blocului...frumos bafta
                          http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• La mine nu sa simtit deloc...eu dormeam oricum.

Comment

• uni dorm nu se incurca...

si eu l-am simtit... m-am trezit inainte cu cateva secunde ca bazaia ceva la usa de la dormitor... s-a simtit destul de bine si pe la parter.
                              "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Merci FLR..si tie la fel. Acolo zace dupa ce-l fac cu nervii toata saptamana

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google