in ce zona s-a intamplata asta?
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
si la mine fara ulei tot pe acolo e...
ps: sa va asteptati sa vi se fure si combustibil, si altele mai ieftine...ca sa cam ajuns la fundul sacului.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
la mine un pic mai greu..trebuie sa treaca de mai multe chestii... in fine...
Sa mai zic ca vecinii pe acolo ne-au mai vazut tragand la tinta(cu pistolul cu bile)...si se zvoneste ca am pusca... asa ca...
intr-o seara tragea cineva cu ceva prin padure...si a doua zi ma intrebat un vecin care sta cu o strada mai jos daca eu trageam
+ ca vecinul de langa are camere de luat vederi..care bat si la mine.Last edited by mumus; 7 October 2011, 11:48.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
pai oricum a ramas omul uimt cand s-a trezit dimineata fara pompa de benzina, oricum au fost hotii ff profi....aaa politia) i-a zis ca el a facut asta) a fost maxima fraza asta)
care stie cum e drumul de la brasov pana la nadlac? ca saptamana viitoare plec putin pana in germania sunt radare multe pe drumul asta?
Comment
-
@ mumus...legat de casco
daca nu ii prinde pe faptasi s-ar putea sa o iei in barba pe romaneste...pe motiv ca ti-ai comandat spargearea..si cei de la casco nu o sa te despagubeasca....nu prea ti-ai dori asa ceva....a patit un prieten ( a pus bani din buzunar)
@ stefan...in localitati mergi regulamentar...ca stau cu radarul...si nu stau sa iti insirui toate localitatile...la intrare in sibiu faci stanga parca si o iei pe autostrada ca sa nu mai intri prin oras....in sebes o sa injuri...ca au niste drumuri......
grija mare pe M0 (ungaria) la radare...sper ca sti 1000euro amenda...si masina confiscata (grija mare)
daca imi spuneai aseara ca pleci iti ziceam tot
Comment
-
da,dar sau smecherit si cei de la casco...iti baga motiv ca l-ai pus tu poate pe x si y sa ti-o sparga sau sa iti ia z produs...in scopuri personale...ca sa iti faci cu mici modificari....faza asta e cu 2 taisuri...daca hoti se prind vei fi despagubit....
am un prieten care are magazin in bucuresti...si isi facea aprovizionare cu o dacie papuc...are casco pe ea....acu 2 luni ia furat-o....masina nici acuma nu s-a gasit...si casco nu ii da despagubire...pe motiv ca si-a inscenat furtul....
Comment
Comment