Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare colegi si sper sa ne vedem pe 22 in numar cat mai mare.
    VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!
    sigpic

Comment

• Prezenta este necesara doar ptr. cei care doresc sa fie in acest club cu adevarat,poate Voi credeti ca m-am exprimat mai dur prin ceea e am scris ca este obligtorie?Eu zic ca nu.Prezenta Obligatorie a se intelege ca : Trebuie sa fim toti membrii clubului ,asta doar daca simt cu adevarat ca fac parte din acest club.Fiecare intelege ce vrea,dupa cum se vede din spusele unora.Nu sunt un dictator mumus dar trebuie sa stiti si voi sa fiti uniti ,prin ceea ce v-am tot spus de o mie de ori pana acuma.Cand se face ceva ptr. club si ptr. noi trebuie sa fim prezenti toti intodeauna,bineinteles cu exceptile celor care intradevar nu pot ajunge la actiunea respectiva, se intelege.Invatati sa fiti uniti in tot ceea ce facem in interiorul clubului,ptr. ca facem ptr. noi si prestigiul nostru al Brasovenilor.Nu interpretati ce vreti ci ganditi-va ca ce facem facem ptr. noi.Invatai sa fiti o comunitate unita care sa fie respectata de toata lumea ,sa fim mandrii ca suntem membrii LOGAN CLUB BRASOV.

ASTEPT COMPLETAREA LISTEI CU CEI CARE MAI DORITI SA MERGETI LA SIBIU pe data de 29.11.2009

01.sebi8ta+sotia-1 masina
      02.ALO68+sotia-1 masina
      03.kelu+sotia-1 masina
      04.bobok0406+prietena-1masina
      05.razvan_boss+prietena-1 masina
      06.ZEU69+sotia-masina
      07.Mumus+ sotia + posibil cumnatu..da o sa vina cu mine,nu cu masina lui...cred.
      08.boly76+familia(daca e vreme buna)
      09......

ASTEPT COMPLETAREA LISTEI CU CEI CARE MAI DORITI SA MERGETI LA SIBIU pe data de 29.11.2009

01.sebi8ta+sotia-1 masina
      02.ALO68+sotia-1 masina
      03.kelu+sotia-1 masina
      04.bobok0406+prietena-1masina
      05.razvan_boss+prietena-1 masina
      06.ZEU69+sotia-masina
      07.Mumus+ sotia + posibil cumnatu..da o sa vina cu mine,nu cu masina lui...cred.
      08.boly76+familia(daca e vreme buna)
      09......
      Last edited by sebi8ta; 10 November 2009, 23:52. Reason: Automerged Doublepost
      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Stie cineva cine e apliliecii?user
        O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• e alina, o colega de club. de ce?
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Ptr.ca ma surprinde sa fie si o fata.vine la intalniri?

Comment

• Poate o sa vina

sigpic

Comment

• Da,ar fi o treaba

Comment

• poate vine la "agatat"
                  sigpic
                  http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• Mai ales la agatat!!!!!!

Comment

• sa va vad daca mai comentati cand va veni vreo gagica loganista la intalnire...
                      Presimt sa sotiile o sa va faca bagajul..si o sa va mutati in logan.
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• normal trebuia sa vina la intalnire,sa facem cunostinta,sa vedem si noi cine e,cum o cheama,cum arata,ce masina are,si dupa sa se treaca pe lista.asa...vine oricine si isi scrie numele acolo,si gata e in club....probabil e vreo prietena de-a lu alin,ca prea s-a atacat cand a intrebat alo cine e.cred ca ii place de ea,dupa cum a raspuns )
                        Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• Eu din cate stiu..(din auzite...) nici nu e din brasov...asa ca...
                          Alin are gagica...da poate ai mai trebe una...de rezerva.
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• eu stiu ca scrie ca e din brasov.acum...cine stie...
                            Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• Eu vreau sa dorm in logan!!!!

Comment

• Nici n-am ajuns la intalnire si deja discutie de juma de pagina....
                                Baieti fiti cuminti. Logan Club este LOGAN club nu Agatat Club.
                                1).- nu sunt Claudia Schiffer;
                                2).- nu sunt singura;
                                3).- la varsta v-ati uitat careva?? Multi sunteti tineri pe langa mine;
                                4).- cu Alin m-am intalnit in mers odata pe drumul spre Cota 1400 si de vreo doua ori prin oras. Il stiu pe Dan (tyger), pe Sebi si pe Alin (Kelu) ne-am conversat de vreo doua ori prin service.
                                5).- mi-e tare greu sa ajung la intalniri, pentru ca am un program groaznic (servici+cursuri+casa). O sa ajung si eu odata si odata, ca sa-mi spuneti "live" ce aveti fiecare de spus si sa crap de ciuda cand o sa vad cum v-ati tunat fiecare masinile (si eu as investi in Loganul meu, numai sa am ce sa investesc...);
                                6).- Va salut pe toti fratii de club (P.S. am vechime de prin 2007, numai ca nu am ajuns la intalniri).
                                Drive safe,
                                Alina

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google