Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da ce ai patit cu ele?Eu de ex. le-am atins putin si imediat a iesit galma

Comment

• Originally posted by unknown View Post
      sa ma c*c pe ele de kormorane dupa ce pun rotile de iarna le dau jos de pe janta si le dau foc

hehee... eu vineri le-am inspectat pe logan..ca au deja 6 ani... carne inca au,galme inca nu au...

tu ai derapat cu ele pe frig? sau ce ai patit?
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• ploaie, piedut aderenta, rotit la 180 in sensul giratoriu de pe harmanului
        sigpic

Comment

• pe indicator ai limitare de viteza la 50... adica viteza de deplasare nu unghiul de intrare in viraj
          "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• acolo e vina ta unicule. unu smecher cu un seria 5 cobora el de pe predeal aseara, si ca sa vezi, ce smecher era el la coborare, inainte de curba de la cotu donului a iesit in decor direct intr-un pom... pe urma pe la paraul rece iar era un aveo care a pupat un cap de pod ceva... era ceata de nu vedeai la 3 m... viteza se adapteaza la conditiile de drum.
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• bine, hai jumate-jumate..)
              sigpic

Comment

• bine ca nu ai pupat ceva... norocul tau pune gumele de iarna.
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• prea devreme
                  sigpic

Comment

• si eu am zis ca mai astept sa mai dea caldura. da azi am mers mult mai incet ca deobicei.

Comment

• unknown nu mai da vina pe bietele cauciucuri ca nu is ele de vina

Comment

• Mai colegi mai lasati vrajeala cu gumele ca nu tine si nu ele sunt de vina
                        O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• imi sustin spusele...
                          sigpic

Comment

• Cazul tau da....daca mergi cu viteza in giratoriu e normal sa te intorci chiar si cand ploua

Comment

• Originally posted by ALO68 View Post
                              Mai colegi mai lasati vrajeala cu gumele ca nu tine si nu ele sunt de vina
                              te sustin, ai perfecta dreptate.

Comment

• Si eu am intrat tare asta vara cand a plouat in giratoriu,am calcat banda din piatra cubica sau din ce e si am simtit cum ii fuge spatele....si cauciucurile mele sunt bune,zic eu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google