Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• gumele de vara sunt pentru vara iar alea de iarna pentru iarna... dar s-au gandit ei ca nu toti au bani sa cumpere si de vara si de iarna asa ca au lasat o portita, intermediarele... desi daca iti pui pe masina tu esti cel care "sufera" primul...

razvan... o masina cu abs are pe toate 4 roti... si nu are repartitor mecanic cum e la tine si la mine si la cele fara abs...

alex numai in memorandului sunt 2 loganuri care au discuri pe spate(+ design. vgroza. sgm... si mai sunt si pe forum cativa) dar si alea daca au discuri pe spate trebuiesc reglate franale care nu au abs iar cei cu abs au nevoie de discuri cu senzor de abs... in fine dar nu asta e important.

degeaba ai abs pe gheata sticla...
    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• nu e chiar degeaba, pentru ca cu abs iti poti manevra directia, pe cand fara abs, te duci sanie inainte cu rotile virate cu tot. am patit-o in apuseni acum 2 ani, asa ca stiu .

acuma un vs:

michelin energy saver vs dunlop - pentru la vara :

ce ati alege? lasand la o parte aspectul profilului. care ar fi mai bune? la pret sunt tot pe acolo, nu e bai.
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• alin abs e foarte bun cand ai aderenta... pe gheata nu cred ca ai tu aderenta de a mai vira... doar daca nu ai gume cu crampoane...

Comment

• de fapt da, stiu la ce fel de gheata te referi ) aia sticla sticla, da... e degeaba si abs si tot...
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• >>>

Eu pe drum de 'primavara - vara - toamna" nu am nici o problema ... in schimb si daca e doar zapada (nu vorbim de gheata sau gheata-sticla) ... daca mia intrat abs-ul am pierdut masina de sub control. pot eu sa virez maxim ca masina tot cum vrea ea se duce . de lipsa de experienta nu se poate vorbi ca am la experienta berechet si mai ales pe iarna cu diferite tipuri de masini inclusiv dube de gabarit. Totusi cred ca mi se trage ori de la cauciucurile intermediare ori de la vreo defectiune la abs. Am facut un test si controlez mult mai bine un 1310 decat loganu pe zapada si gheata.

Repet ... ce am zis mai sus e legat doar de masina mea ... nu acuz sistemul ABS BOSH de pe loganuri
            Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• se poate sa fie cauciucurile mixte,am prieteni care au logan si cu abs si fara,dar au de astea mixte si se plangeau ca sunt mai slabe ca alea de vara

sigpic

Comment

• verifica sa nu ai cumva un senzor decuplat sau defect... si atunci cand roata e blocata unitatea abs nu stie si franeaza in continuare roata...

experienta niciodata nimeni nu are destula ...

Comment

• Pana la urma nu sunt obligatorii gumele de iarna,asa cum ne dezinformeaza televiziunile,ziarele si radiourile....asta e concluzia mea..trist ca traim intr-o tara in care minciuna este o virtute,in care idiotii au luat locul oamenilor,in care hotii striga "hotii"in care ne furam intre noi chipurile ca sa putem trai sau a avea un "trai decent". Frumoasa tara avem...pacat...pacat..ca e locuita de romani.....
                  O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• ideea e ca daca te prinde ca incurci traficul sau ai facut accident si ai gume de vara iarna... atunci te rupe cu amenda.

Simtul civic ar trebui totusi sa ne conduca in acest caz...si daca nu ai bani de gume de iarna...mergi in asa fel incat sa nu pui in pericol viata nimanui...inclusiv a ta. Si daca nu e soseaua curatata...si ai de mers pe drumuri cu rampa sau panta mare...mai bine stai acasa.Se poate merge fara prb prea mari si cu gume de vara iarna...dar trebuie sa pastrezi o distanta de oprire, franare mult mai lunga...in oras nu cred ca e posibil...ptr ca intotdeauna se va baga cineva in fata ta.

Si bineinteles faza cu gumele de iarna obligatirii este si marketing...sa faca baietii destepti inca un ban usor.
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Toate legile sau dat si se vor da cu "trimiteri". Asa s-a construit societatea romaneasca dupa 1989...prin frauda,minciuna,ura,etc. Toti cei de la conducere si-au facut "plinu" si ii doare-n harman de noi
                      O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• >>>

Multumesc Alien ; XScorpion ... o sa verific

@alo ... mare dreptate ai
                        Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• Nico,da in ce sens devine necontrolabila?
                          Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• baieti..sunt fericitul posesor al unui aro 240 (diagostni)
                            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• dece te consideri fericit?l-ai primit?
                              Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• nu, a fost contra cost..ca nu am stiut sigur daca sunt sau nu abonat la colectie...acum am sunat , si mi sa confirmat ca sunt..deci am un aro de vanzare

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google