Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ALO68 View Post
    @nicos inseamna ca airbagurile nu le ai montate. Atunci cat de mare trebuie sa fie impactul ca airbg.sa se declanseze??
    uite, Alo,nivelul impacului aici.....tre sa-ti intre motorul sub masina
    Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• geniala parcarea asta speciala pt femei)
      Attached Files

Comment

• asta daca isi belesc masinile itnre ele ca sa nu se ia la bataie sau cum? ca vad ca mai late nu sunt. or fi avut cazuri cand o fufa a lovit masina unei 'namile' si a mutilat-o pe aia definitiv ...
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Salutare dragilor .Am primit un mesaj pe facebook:

Dacia Mcv

Dacia Mcv
          miercuri
          Dacia Mcv

salut,

imi place cum ati facut emblema logan arata super, si eu as vrea asa ceva cit costa?
          *************** Brasov
          acum aproximativ un minut
          *************** Brasov

Buna.Aceasta emblema a fost conceputa de ***************.Emblema este o combinatie cu stema Brasovului (coroana lui Solomon).Pentru a intra in posesia ei trebuie sa fii membru ***************.Eventual o sa vorbesc cu membrii clubului si daca sunt de acord o sa va trimitem embleme la Bucuresti sau daca aveti drum in Brasov mai bine .Stima si o zi faina.

unde sunt stelutele scrie Logan Club Brasov
          Last edited by phantom; 15 October 2011, 07:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Asa phantom...sa devina membrii si le dam de toate
            O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• oricum noi nu avem pe stoc acele embleme. lui phantom i-ar trebui schimbat titlul in 'mesager facebook'.
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• iar s-au scumpit consumabilele lichide pentru rezervoarele agregatelor din dotare. ne-o cam meritam, asta e adevarul. daca la anu' o sa ajunga litrul la 7 lei cum se prognozeaza, e clar ca nu mai e cale de intoarcere.

Comment

• cat de ingrozitor http://www.220.ro/accident/O-Fetita-...ni/J95Vy48ypr/
                    sigpic

Comment

• am auzit ca in romania benzina e 6 lei e de vis....si inca o faza tare ca unu instalator a legat teava de gaz la cea de apa)) si cand au aprins astia aragazele iesia apa in loc de gaz)

Comment

• o fi aia de 100, titeiu am vazut ca sare de 5,60 in unele benzinarii
                        sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• >>>

Litru va ajunge si la 9 lei ... asta pentru ca suntem o natie de fraeri care permitem acest lucru in loc sa punem picioru in prag ... Suntem singura tara in care barilu e in scadere iar pretul e in crestere. Hai sa lasam iarna asta toti masinile in parcare si sa nu mai cumparam combustibil si sa vedem cdupaia gauri in bugetele lor ... hai sa boicotam benzinariile. trebuie sa punem picioru in prag ... e mai scumpa benzina ca in germania, grecia, anglia si alte tati ... Rusine romania
                          Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• nicosianu nu cred ca ai ce face in privinta asta... petrom si rompetrol sunt "inchiriate" pana in 2014 la compani austrieci... ei dicteaza preturile dupa bunul plac... si asta din cauza lu' domn' presendinte...
                            iar tu o sa mergi pe jos si eu si altu ca noi... da ala cu bani nu... deci in pierdere nu or sa iasa... ca la boicotare, 50 au stat la protest si 45 din ei au alimentat cu o seara inainte...
                            "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• mare dreptate ai... da macar am prostestat...si as mai face-o oricand...pe cand altii...

ps iata un logan ph1 cu bot de ph2 cu un lac perlescent roz....si cu un om in toata firea la volan...si ca coincidenta...ia vedeti numerele de inmatriculare...
                              Attached Files
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• daca este intelzis accesul pe acea stladuta, de ce ma mai atentioneaza ca acolo este tlecele de pietoni?
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google