Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu ma refeream strict la partea financiara. in rest nu discut
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Acum ca s-a inventat si asta, sa-i cautam totusi o utilitate, pana acum nu stiu sa fi fost nevoie undeva de gauri patrare...

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=Rr1b1Y5vgfY geniala reclama asta )

Comment

• e la tv de vreo saptamana cred. pun pariu ca nimeni nu a observat ca e filmata in brasov reclama .
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• ba da am vazut e filmata la avangardan si pe drumul de poiana

Comment

• ALARMA !

Pentru calculatorul tau si al meu, fa sa circule acest sfat catre prietenii tai, familie, contacte!!

In urmatoarele zile fii atent: nu deschide nici un mesaj avand un fisier atasat numit: Actualizarea Windows live, indiferent cine este cel care ti-l trimite. Este un virus care arde intregul hard disc. Acest virus va veni de la o persoana cunoscuta, pe care tu o ai in lista de adrese. Acesta-i motivul pentru care trebuie sa trimiti acest mesaj tuturor contactelor tale.

Daca primesti mesajul numit: Actualizarea Windows live, chiar daca este trimis de un prieten, nu-l deschide si opreste-ti imediat calculatorul. Este cel mai rau virus anuntat de CNN. El a fost clasat de Microsoft drept virusul cel mai distructiv .

Acest virus a fost descoperit ieri dupa-amiaza de catre Mc Afee, iar el n-a avut posibilitatea de a face reparatia pentru acest gen de virus. El distruge pur si simplu Sectorul Zero al hard discului.

Aminteste-ti: daca trimiti mesajul cunostintelor tale, asta ne va avantaja pe toti.

sigpic

Comment

• ms de sfat.
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• prostii.....
                  sigpic

Comment

• te risti?
                    ia arunca un ochi
                    Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• in italia si benzinariile fac greva... de pe 8 pe 11 noiembrie toate statiile peco vor fi inchise...

Comment

• salutare loganari.Stie cineva unde gasesc vopsea tip ''fier forjat''.Am un prieten si-a facut masina cu acea vopsea si a iesit IMPECABILA.Este o vopsea negru mat cu ceva pilitura in ea.Pe masina arata excelent.

Comment

• transalpina e in flacari.

Comment

• acum merita vizitata..
                            sigpic

Comment

• Deocamdata am primit la mine la magazin doar o bucata ca mostra...am promisiuni pt. un lot mai mare in 2-3 saptamani. Desi lucrez de multi ani cu "machetute" e prima oara cand vad si loganul...Va tin la curent .

Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!

Stima.

Comment

• unde ai magazin?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google