Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• >>>

Mc_aliene .... tot respectu dar te contrazic un pic pentru ca acel mustang a fost infoliat si acum e vopsit cu terosol exact cum am zis .... a fost facut la de un atelier unde am vrut sa fac eu o colaborare cu ei si te asigur eu ca e terosol cu agent de matuire .... asta in cazu in care vorbim de aceeasi masina )
    dar sincer parerea mea ..... la zgrabuntele alea de terosol pe tablarie arata groaznic de la apropiere ))

PS. @RMN .... nu lam mai vazut de o perioada dar .... e unu infoliat negru mat de la o agentie de paza .... m-am intalnit cu el la RAR si prin racadau si arata superb, e si reusit .... nu mi-am dat seama ca e infoliat decat dupa ce mia zis tipu.
    Last edited by Nicosianu; 9 November 2011, 13:33.
    Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• confirm faza cu terosolul

sigpic

Comment

• o intrebare politia comunitara are acum putere sa opreasca masini in trafic?ca aseara o masina de la comunitari a oprit pe unu care nu a acordat prioritate la pietonii, si am ramas uimit...

Comment

• am vazut polististi locali (aia in uniforma neagra) in masina politiei, si politisti de la sectie in masina celor de la politia locale, precum si 'trupe' mixte, deci probabil era masina de la locala, dar politistul sa fi fost sectorist. oricum de cand sunt politia locala au mai multe drepturi, dar chiar opritul masinilor in trafic nu cred ca au ei voie. s-a zis la tv intr-un timp dar nu imi amintesc sa fi spus asa ceva.
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Originally posted by Stefan1987 View Post
            o intrebare politia comunitara are acum putere sa opreasca masini in trafic?ca aseara o masina de la comunitari a oprit pe unu care nu a acordat prioritate la pietonii, si am ramas uimit...
            Da au voie mai nou.
            Cel care conduce masina ca dracu, are toate sansele sa ajunga acolo.

Comment

• si vreun articol de lege ceva sti?
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• crezi ca omu` e avocat,au voie sa dea amenzi si de circulatie si de care vrei si actioneaza singuri,fara ajutorul politiei

sigpic

Comment

• aoleu nasol moment...cum erau politisti dar comunitarii sunt ciment...aoleu ce ne asteapta)

Comment

• comunitarii care au voie sa opreasca au cursuri si atestari la "rutiera"... deci in concluzie tot dreptul... dar nu toti au cursul absolvit...

iar daca te opreste sigur nu degeaba te opreste si clar nu mai ai curaj sa il intrebi daca are sau nu :d...

dar are dreptul sa iti ceara buletinul sau un act si iti poate lua datale...
                    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Originally posted by Stefan1987 View Post
                      aoleu nasol moment...cum erau politisti dar comunitarii sunt ciment...aoleu ce ne asteapta)
                      nu te asteapta nimic...mergi prudent ca si pe dincolo...si gata
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by mc_alienu View Post
                        comunitarii care au voie sa opreasca au cursuri si atestari la "rutiera"... deci in concluzie tot dreptul... dar nu toti au cursul absolvit...

iar daca te opreste sigur nu degeaba te opreste si clar nu mai ai curaj sa il intrebi daca are sau nu :d...

dar are dreptul sa iti ceara buletinul sau un act si iti poate lua datale...
                        pai daca nici datele nu aveau dreptul sa ti le ia, erau cam degeaba...

Comment

• pai eu merg deobicei mumus prudent:P dar odata politia m-a oprit cica n-am centura) si eu aveam si m-am chinuit 10 min sa le explic ca am centura ca merg cu centura) ei vreau sa imi dea amenda ca n-am centura, plus ca aveam centura si pusa in momentul opriri)...deci daca politia e ghips iti dai seama ce ghips sunt comunitarii...la asta ma refer:P

Comment

• o veste proasta pt cei care au motoare diesel pretul motorinei va creste pana la 7 lei, pt ca comisia europeana va baga o acciza pe motorina....cica din 2013...dar la noi va creste clar motorina inainte cu un an ca na) nu trebuie sa mearga in pierderi benzinarile)
                            Motorina se va scumpi mult mai repede decat benzina si ar putea sa ajunga aproape de 7 lei pe litru. Scumpirea este efectul unei proiect de directiva europeana care propune majorarea accizelor pentru carburantii diesel, mult mai poluanti decat benzina.

Comment

• asta e, noroc ca mai luam si din alte parti, nu numai din pompa
                              sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• Originally posted by B 83 RMJ View Post
                                nu prea e bine, ca oricum cu diesel iesi in castig. si nu mai e 5.57, trebuie sa fie 5.51 sau pe acolo. pe mine ma cam strange inima cand vad cum cad pavelele alea... pe cand la diesel te plictisesti pana mai cade una...
                                tot diesel-ul
                                Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google