Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• http://www.youtube.com/watch?feature...&v=xPrXTkPTUDk loganul are calitati si de suv se dovedeste in acest filmulet:P

Comment

• Originally posted by Stefan1987 View Post
      http://www.dacia.ro/trofeulandros/mo...a-lodgy-glace/ asta e tare frumos modelul de la dacia numit dacia andros...asa ceva mi-ar lua si eu
      cateva motorizari...:

H5FT e TCE 115 adica benzina turbo 115 cai
      M5Mt e injectie directa benzina 1.6 DIG-T ...turbo...de la nissan juke... 190cp
      Last edited by B 83 RMJ; 19 November 2011, 14:56.
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• hmmm 190 cp... nu e rau... specifica si consumul ?
        "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• despre acest lucru nu am gasit date .. probabil ceva de genu' N/A.
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• pacat de scripcaru...si ce daca a furat...toti fura...dar macar el a facut Brasovul frumos.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• oficial ma retrag din club..sper sa scap si de functia asta....nu ma mai cautati!....
              sigpic

Comment

• ce tea suparat asa tare tovarashi ?
                ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• e suparat ca nu a gasit aspirina la piese auto... cine stie ce a patit...
                  "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• asta da reclama
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• Macar putem afla motivul?
                      O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Originally posted by unknown View Post
                        oficial ma retrag din club

Cred ca am sa iti urmez exemplul si eu in curand...

Ne luom de mana ?
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• plecati fratilor toti, ca si eu imi bag .... in el club in curand, oricum nimeni nu face nimic si nici impreuna tot la fel, altii cum pot sa faca? asta e intrebareaa mea

p.s. in real sunt stickuri de 8 gb kingstom la 8 gb la 27 de lei
                          Last edited by bv06rmn; 23 November 2011, 15:38.
                          sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• >>>

@ RMN .... si luat un coleg de munca stick dinala si e clasa 6 .... stai de inbatranesti pana copiezi date pe el ..... Acasa am unu de la Kingstone clasa 10 lam umplut in 2 minute ..... stii vorma ... "dai un ban da stii ca face"
                            Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• ala e 27 lei de vreo 2 saptamani ) chiar ma miram ca mai sunt pe stoc, dar dupa ce a scris nicosianu imi cam dau seama de ce mai au stocuri

Comment

• >>>

RMJ .... eu la ce mi-am cumparat tot de 8 am dat 89 ROn pe el acum o luna si am copiat de pe notebook 7,3 GB pe stic clasa 10 in cca 3 minute .... si inapoi pe notebook dupa reinstalare in cca 3-4 minute .....
                                La cel al colegului de munca (cel la 27 ron ) am stat 20 de minute sa copiez din unitate pe stic 6,8 GB ..... deci cum ziceam "dai un ban da stii ca face"
                                Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google