Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai n-am zis ca ai experimentat acuma ... poate ai experimentat si alta data cand cu corsa te ascundeai mai bine
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Originally posted by B 83 RMJ View Post
      RE: 'velcăm in dă clab'

ca ...ai un limbaj de underground...de ghetto boy...de smecheras ce tine volanu de sus,
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• nu-mi mai ajunge mana pana sus, mai nou il tin de jos ... getto din buricu' targului, recte din centru . n-am mai vazut pana acuma.
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• moama ce m-ai citit aline)) cu corsa am descoperit locul)

Comment

• Incepand cu joi 29 decembrie 2011 pana prima joi din 2012 se vor acorda cadourile pentru cei care au participat la shooting joia trecuta si azi, va multumesc pentru participare si va doresc toate cele bune.

PS n-a filmat nimeni dansul pliciului din seara asta de la cetate?)))
            Last edited by LoganRacer; 28 December 2011, 01:35. Reason: corectare + completare

Comment

• cine vrea reducere(15%) la RCA sa intre pe E-Mag,eu am platit 142 de lei pe 6 luni la motor de 1,6

sigpic

Comment

• cica iar se scumpeste motorina, din cauza majorarii accizelor. cresterea va fi de 2%, adica in medie cu 11 bani/litru.

Comment

• Si vestea buna e ptr benzinari? O sa se rareasca dizelarii?)))

Comment

• o sa se scumpeasca si benzina, stai linistit si fara grija.

Comment

• diferenta la pret va fi mereu destul de mica, dar autonomia...
                      sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• eu imi fac motorul sa mearga cu apa)

Comment

• Originally posted by LoganRacer View Post
                          Si vestea buna e ptr benzinari? O sa se rareasca dizelarii?)))
                          n-ai savezi d'astea
                          Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• ai montat /bou ofu/ domle?
                            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• nu ca tre' sa schimb furtunu...............ala de plastic
                              Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• mi-am facut un cadou asa de sarbatori... am reusit sa-mi rup bara spate intr-o prostie din aia galbena de parcare.

intrebarea e: merita sa pun spoiler de ph2 sau sa pun altul la fel?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google