Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• merita ca arata mai fain

Comment

• nu cred ca ar arata rau, spoileru de la ph2 imi place mai mult dekt cel initial dar cel pe fata e modelul initial, nu stiu cum o sa arata, vezi ce iese la urma urmei

Comment

• vad eu, suntem 2 pe masina si sa vedem ce procentaj iese la vot. cel de ph2 imi place pentru ochii de pisica! oricum nu mai conteaza... important e sa fie o bara intreaga in locul asteia.
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Am uitat sa zic merci pentru pontul cu RCA pe E-MAG dar din pacate a mea expira prin martie la sfarsit, e demult dusa oferta pana imi expira mie...

Comment

• rmj-ule pune spoiler normal de ph1 parerea mea
            sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• eu cred ca arata bine si cu ala de ph2

sigpic

Comment

• Rmj...pune ce iti place tie...ca degeaba zicem noi orice..tu si cu Laci o conduce-ti...

eu as pune ph2...tot ptr ca are ochi de pisica...dar ti-am mai zis..eu as pune si usa portbagaj cu eleron incorporat...
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• da...deci ramane cel de ph1 intrucat pe cel de ph2 il atinge capota de portbagaj cand il inchid, si de acolo o sa sara vopseaua.

cei de la constatari vad ca mi-au trecut si difuzorul bara spate, desi i-am zis ca ala nu ma intereseaza. poate ma scot cu unul original, ca asta ce il am e de fibra. daca nu nu-i bai, oricum nu aia ma doare pe mine .
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• si pe cand e gata treaba?
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• trebuie dat comanda de spoiler si dupa aceea vopsit. asta ramane pe saptamana viitoare, astazi vroiam sa termin cu constatarea.

Comment

• Donez adaptor caseta pt sistem auto audio cu caseta...
                        Attached Files

Comment

• scuze am gresit topicul

Comment

• Amenzile de circulatie au crescut de la 1 ianuarie 2012, odata cu majorarea salariului minim brut pe economie de la 670 la 700 de lei. Astfel, cea mai mica amenda pe care o puteti plati in acest an este de 140 de lei, iar cea mai mare poate ajunge si la 1400 de lei. Va explicam astazi care sunt noile valori ale amenzilor de circulatie, aplicabile in 2012.

Codul Rutier stabileste, la articolul 98, ca amenzile contraventionale se stabilesc in cuantumul determinat de valoarea numarului punctelor-amenda aplicate. Un punct-amenda reprezinta valoric 10% din salariul minim brut pe economie, stabilit prin hotarare a Guvernului.

In 2012, salariul minim brut a crescut la 700 de lei, ceea ce inseamna ca valoarea unui punct de amenda este de 70 de lei, fata de anul trecut, cand punctul-amenda valora 67 de lei.

In functie de gravitatea contraventiilor comise si de pericolul social pe care il prezinta, sanctiunile sunt ierarhizate in mai multe clase, carora le corespund un anumit numar de puncte-amenda.

Concret, clasele de sanctiuni sunt urmatoarele:
                            clasa I - 2 sau 3 puncte-amenda;
                            clasa a II -a - 4 sau 5 puncte-amenda;
                            clasa a III -a - de la 6 la 8 puncte-amenda;
                            clasa a IV-a - de la 9 la 20 puncte-amenda;
                            clasa a V-a - de la 21 la 100 puncte-amenda (Sanctiunile prevazute la clasa a V-a se aplica numai persoanelor juridice).
                            Asadar, in 2012 amenzile pot fi, in functie de clasa:
                            de 140 sau 210 de lei (clasa I);
                            de 280 sau 350 de lei (clasa a II);
                            cuprinse intre 420 si 560 de lei (clasa a III-a);
                            cuprinse intre 630 si 1400 de lei (clasa a IV-a);
                            cuprinse intre 1470 si 7000 de lei (clasa a V-a).
                            Cele mai mari amenzi prevazute de Codul Rutier pentru persoanele fizice , cele din clasa a IV-a, se aplica, potrivit art. 102 din Codul Rutier, daca circulati cu un autoturism a carui inspectie tehnica periodica (ITP) a expirat , daca transportati pe locurile din fata copii mai mici de 12 ani sau animale sau daca folositi in circulatia pe drumurile publice dispozitive anti-radar.
                            De asemenea, cu pana la 20 de puncte-amenda (1400 de lei) pot fi sanctionati si cei care au savarsit o fapta pentru care se aplica sase puncte de penalizare, cum ar fi:
                            refuzul de a permite imobilizarea vehiculului sau verificarea tehnica a acestuia;
                            conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fara a avea montata una dintre placutele cu numarul de inmatriculare ori daca placutele nu sunt fixate in locurile special destinate;
                            depasirea cu 41-50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv.
                            Potrivit Codului Rutier, cu amenda maxima de pana la 1400 de lei, precum si cu suspendare a dreptului de a conduce autoturisme pentru 90 de zile se sanctioneaza urmatoarele contraventii:
                            conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, daca fapta nu constituie, potrivit legii, infractiune ( conducerea unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatia alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange este considerata infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani);
                            neoprirea la trecerea la nivel cu calea ferata cand barierele sau semibarierele sunt coborate ori in curs de coborare sau cand semnalele cu lumini rosii si/sau sonore sunt in functiune;
                            depasirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise;

sigpic

Comment

• multumim de info Ioane
                              sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• si din primavara devin legale radarele fixe de pe saturn, din triaj si de la iatsa de pe calea bucuresti, nu o sa mai fie folosite doar pentru monitorizare trafic cum fac acum. si cica o sa mai monteze si altele, dar nu au spus inca pe unde...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google