cred ca merge pe orice masina fie e disel sau benzina...si eu ma gandisem acu vreo juma de an si am discutat cu mumus pe tema asta...daca gasesti smecheria gata facuta e ok, dar daca trebuie sa o faci tu nu e chiar asa ok e destul de complicat...si trebuie tras un buton in masina care sa actioneze valva aia de pe evacuare...
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
s-a scumpit din nou benzina era sa lesin 5.80 la mol ....dupa ce au luat amenda trebuie sa platesca cineva amenda) adica noi) sunt mandru ca am fost amentat de oficiul concurentei cu amenda record si trebuie sa o platesc....E DE VIS.....Hai fratilor faceti odata 7 lei litru si gata nu o mai scumpiti in fiecare zi macar stiu ca un an e 7 lei si gata nu mai speri cand alimentez
Comment
-
cel mai bine ar fi sa circulam cu RAT... ei ies in baguba si ne ajutam si un pic orasul... boicotare nu are rost, care nu alimenteaza in ziua aia ori alimenteaza inainte ori dupa deci fara efect..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
la mine cu rat e un pic mai greu...nu imposibil... da masina de sacele nu mi-a placut niciodata...vara am mai mers cu bicicleta..da iarna e tare incomod..pe jos pana la statie ma ud la picioare...pe bicicleta am slickuri deci...mai curand boicot )Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment