asa intelesesem,scuze
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
ma baieti....va sfatuiesc sa faceti plinul mereu...macar uitati o perioada mai lunga cat costa benzina... daca bagi cate 30 de lei...iti aduci aminte la 2-3 zile cat e pretul... tara cu conducatori si locuitori de rahat.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by B 83 RMJ View Postcalendarul tau inca este la mine. o sa te pun sa platesti depozitarea lui, plus penalizari
Originally posted by boly76 View Posteu nu mai bag de la Petrom din 2007 si tot n-a scazut pretul.
Petron=motorina proasta(cel putin din punctul meu de vedere)
Comment
-
in primul rand... mergeti in cristian la rafinarie si vedeti acolo toate cisternele la aceeasi coada... asa ca diferenta e doar la pret...
eu bag numai de la petrom si nu am avut probleme niciodata... (fiecare cu antipatia lui fata de benzinarii...)
si e diferenta doar intre 99 carerra100 si astea scumpe care multi si asa nu bagam ca nu avem pipete...
alea de 95 sunt la fel la toate pompele..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
eu am zis de mult treaba asta, dar nimeni nu vrea creada. doar carera 100 si evo5 sunt aduse de la ploiesti, pentru mol si omv, restul sunt toate din cristian...
eu bag de la petrom (neoficial, oficial de la mol) ca intra mai mult decat la hotii ceilalti ) pupa de la mol cand nu bag eu.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
carburantul o fi acelas..dar teoretic aditivul face diferenta... nu stiu altii cum sunt, dar eu,cand bag le la petrom masina e melc..cand bag le la mol...merge mai bine...dar merge la fel si cu 95 si cu 100,dar cu aia de 100 consuma mai mult... iar cu omv 95 merge bine si consuma putin, iar cu omv 100 masina parca e alta...merge super si consuma ok.asta e parerea mea...eu zic ca benzina difera mult de la un benzinar la altul...din cauza aditivului. Si bineinteles de cata apa baga fiecare...si cate mizerie prinzi... ptr mine cea mai buna benzina e omv 95 sau 100 de la benzinaria ierire BV spre bucale...loganul se simtea super cu 95-100 de la rompetrol , corsa nu...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Comment