Phantom, atunci poti sa nu mai cumperi buton si matze (a se citi cabluri), ca pentru 30-40 lei facem senzorii sa se alimenteze cum ar trebui de fapt, sa nu mai complicam treburile asa mult.
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Originally posted by mumus View Postcarburantul o fi acelas..dar teoretic aditivul face diferenta... nu stiu altii cum sunt, dar eu,cand bag le la petrom masina e melc..cand bag le la mol...merge mai bine...dar merge la fel si cu 95 si cu 100,dar cu aia de 100 consuma mai mult... iar cu omv 95 merge bine si consuma putin, iar cu omv 100 masina parca e alta...merge super si consuma ok.asta e parerea mea...eu zic ca benzina difera mult de la un benzinar la altul...din cauza aditivului. Si bineinteles de cata apa baga fiecare...si cate mizerie prinzi... ptr mine cea mai buna benzina e omv 95 sau 100 de la benzinaria ierire BV spre bucale...loganul se simtea super cu 95-100 de la rompetrol , corsa nu...Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
Comment