cred ca e un nou model de porbagaj de la THULE
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Dupa ce a aflat toata lumea si poate a si vazut ciudatenia aia de Lodgi, ati aflat si de "reincarnarea" lui Dacia Solenza?
RomaniaTv.net, mereu în mijlocul evenimentelor. Vă oferă în timp real cele mai noi și relevante informații politice, sociale, economice, externe, dar și materiale și imagini în exclusivitate.
Mie mi se pare ca arata super bine fata de cea initiala, sper la motor totusi sa se ridice la aceleasi standarde...nu sa tranteasca un motoras de drujba intr-o caroserie de raba.
Comment
-
am pus si eu un link mai sus, daca te uitai vedeai. tot in linkul de la mine se vorbeste si despre motorizari. daca o sa citesti o sa vezi ca nu o sa mai fie motorare de drujba si dotari lipsa ca acuma.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Nu l-am observat pe cel despre noua solenza la tine dar sper ca la cea noua sa puna becu in portbagaj si inchiderea centralizata la cea mai ieftina varianta... ) Acum chiar daca e Dacia sper sa nu continue sa se innece in sucul propriu ci sa ridice putin standardele marcii... macar cat ale lor. Acum de ce nu, poate chiar sa nu mai imprumute caracteristici de la renaul cum au facut pana acum si daca tot au 2 mari companii in mana sa le pastreze totusi diferentele...Last edited by LoganRacer; 5 February 2012, 23:06.
Comment
-
Am citit despre faza cu lungimea aia exagerata, suplimentul de optiuni fata de fluence si de motorizari ceva mai bune la 100 si ceva manji putere...dar asta nu inseamna ca nu raman sceptic in privinta urmatoarelor aparitii din partea Dacia.
Iar lodgi mi se parea cea mai proasta editie dupa Nova, nu legat de motor sau aspecte interne ale masinii ci de design.
Comment
-
lungime exagerata? :O in loc sa zici ca e mai bine asa, tu zici ca e exagerat ) cu cat e mai mare cu atat e mai buna ! poate nu mai ai senzatia ca te rastorni in curbe. dar tinand cont ca o sa aibe platforma de la clio 2, nu imi dau seama cum o lungesc ei asa mult, caci clio e tigaie...
lodgy la exterior pare un sandero (din fata) cu spate de mcv. dar la interior imi place ca are alt bord, din pozele existente pe net, are cutie cu 6 trepte, ceea ce era in probe in romania pe logan, dci 110 cp cu 6 trepte.Last edited by B 83 RMJ; 5 February 2012, 23:23.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
solenza o sa fie numele, dar nu o sa mai aibe legatura cu vechea solnitza. asta e clar ) mai bine ar face pe platforma de megan 2, sau chiar de fluence, ca si asa in 2015 renault o sa fie departe, daca lasa mana libera la dacia sa pune dotari de fluence care sunt acum. e clar ca evolueaza treaba, iar dacia o sa fie tot 'codasa', conform politicii renault.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment