Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cati km ai facut cu placutele pe masina???sau la cati km le-ai schimbat si actuli km-tri facuti...

Nu mai cita postul anterior...se intelege ca lui ii raspunzi.
    Last edited by valeriuciprian; 18 November 2009, 23:29.
    sigpic
    http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• 34000 km si masina si placutele ma bag maine sa vad daca sunt placutele sau am alte surprize...
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Nu cred sa fie placutele, io am 30k si is uzate numa` jumatate. Acuma depinde de felul cum conduce fiecare.

Comment

• Originally posted by B 83 RMJ View Post
          34000 km si masina si placutele ma bag maine sa vad daca sunt placutele sau am alte surprize...
          un sfat bun...schimbale si pune placute originale k altfel o sa le schimbi la 15000km.....sa te uiti atent la discuri...sa nu ai surprize la franare ca iti misca volanu...iti spun din propria experienta k am patit-o si eu
          numai bine!!!
          sigpic
          http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• mie mi se intampla cateodata cand pun frana usor sa se auda la fel, cand am fost la revizie l-am rugat pe nenea sa se uite si mi-a zis ca placutele sunt mai mult decat ok si ca de obicei astfel de zgomote apar cand prinzi cate o bucata mai rigida in placuta de frana. in afara de micul zgomot, nu am alte probleme la franare. daca nu stii exact, pune pe cineva sa se uite
            sigpic
            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• la multi ani www logan club.ro
              sigpic

Comment

• Stressule de la alarma ti se trage!!!!!!
                O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• asa as fi zis si eu, dar face asa de acum cateva luni deci imposibil
                  sigpic
                  Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Eu zic sa verificati placutele si eu ama vut aceasi problema si m-am bazat pe ce au zis uni si alti pina in ziua cand a inceput sa huruie tot timpul si cand am verificat una din placute era pe metal iar restul erau cat de cat ok.Si asa am scricat si discul de frana si am mers doar o singura zi cu ea.
                    sigpic
                    Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• Stressule de luni sau de marti face asa?
                      O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Originally posted by simism View Post
                        Nu cred sa fie placutele, io am 30k si is uzate numa` jumatate. Acuma depinde de felul cum conduce fiecare.
                        la revizia de un an aveam 19300 km, si placutele ziceau aia din sfantu ca sunt la jumate. acuma probabil ca s-or fi terminat. la 4 trebuie sa imi ajunga masina acasa si o urc pe cric sa vad ce zic placutele. sper sa nu fie altceva...

Originally posted by razvan_boss View Post
                        un sfat bun...schimbale si pune placute originale k altfel o sa le schimbi la 15000km.....sa te uiti atent la discuri...sa nu ai surprize la franare ca iti misca volanu...iti spun din propria experienta k am patit-o si eu
                        numai bine!!!
                        nici nu m-am gandit sa pun altele. astea sunt cele cu care a venit masina din fabrica.

Originally posted by stresu View Post
                        mie mi se intampla cateodata cand pun frana usor sa se auda la fel, cand am fost la revizie l-am rugat pe nenea sa se uite si mi-a zis ca placutele sunt mai mult decat ok si ca de obicei astfel de zgomote apar cand prinzi cate o bucata mai rigida in placuta de frana. in afara de micul zgomot, nu am alte probleme la franare. daca nu stii exact, pune pe cineva sa se uite
                        asta se intampla si de la praful care se mai pune acolo, ca la mine asa face mereu cand vin de la drum lung sau de pe un drum pietruit. la aia nu imi faceam probleme, dar la asta imi fac, ca m-am speriat cum face.

@gabi: sper sa nu fie si discurile bulite

am dat jos roata dreapta la care am auzit zgomotele...si sunt placutele. una din ele mai are putina carne pe cand cealalta e mancata toata. discul nu are nimic, e 'neted'.
                        Last edited by B 83 RMJ; 19 November 2009, 18:44. Reason: Automerged Doublepost
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• nush eu cred ca totusi placutele sunt.....totusi sunt 34000 km.........acum na fiecare cum franeaza de des.......dar eu merg tot pe chestia ca sigur sunt placutele.....parerea mea....

Comment

• si eu am 34000 cu alea originale si sunt ok
                            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• n-am inteles ce vrei sa zici

Comment

• panacotic zicea ca la 34000 sigur sunt uzate....lui i-am zis...
                                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google