Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mumus si cei 40 de hoti
    mumusul mosneagului si mumusa babei
    mumus din lacrima

sigpic

Comment

• Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• si ar mai fi...dar nu incap in semnatura.
        ps : caut 2-a anvelope de vara bf goodrich profiler2 gasitorului recompensa.
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Da,maxim 150 de caractere

sigpic

Comment

• ASTEPTAM IN CONTINUARE COMPLETAREA LISTEI CU CEI CARE DORITI SA MERGEM LA SIBIU PE DATA DE 29 !!!!

01.sebi8ta+sotia-1 masina
            02.ALO68+sotia-1 masina
            03.kelu+sotia-1 masina
            04.bobok0406+prietena-1masina
            05.razvan_boss+prietena-1 masina
            06.ZEU69+sotia-masina
            07.Mumus+ sotia + posibil cumnatu..da o sa vina cu mine,nu cu masina lui...cred.
            08.boly76+familia(daca e vreme buna)
            09.danyamd+prietena-1 masina
            10.manu2+prietena-1 masina
            11..........
            Last edited by sebi8ta; 20 November 2009, 22:47.
            Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Banuiesc ca ai gresit.la sibiu mergem pe data de 29.11.2009!!!!!!
              O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• da da, a gresit ...pai la 00,30 la cat a scris mesajul...sigur nu era perfect treaz.
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• ma dar toate le vedeti...mersi de observatie si mumus cam are dreptate ,am remediat greseala.

ASTEPT IN CONTINUARE COMPLETAREA LISTEI CU CEI CARE DORITI SA MERGEM LA SIBIU PE DATA DE 29 !!!!

01.sebi8ta+sotia-1 masina
                  02.ALO68+sotia-1 masina
                  03.kelu+sotia-1 masina
                  04.bobok0406+prietena-1masina
                  05.razvan_boss+prietena-1 masina
                  06.ZEU69+sotia-masina
                  07.Mumus+ sotia + posibil cumnatu..da o sa vina cu mine,nu cu masina lui...cred.
                  08.boly76+familia(daca e vreme buna)
                  09.danyamd+prietena-1 masina
                  10.manu2+prietena-1 masina
                  11..........
                  Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• baieti eu maine am sa vin la poze cu masina murdara...sper sa nu fiu singurul.

Comment

• azi am spalat masina...la noapte cade bruma si ramane patata...asa k vin cu ea murdara
                      deci....mumus nu esti singur
                      sigpic
                      http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• mumus, poti sa treci pe la mine cu vreo ora mai repede si ii facem un look nou o aranjam pe doamna CWF

si eu am spalat-o azi dar daca se pateaza de la bruma o mai fuseresc putin si maine.
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• asa pot sa o spal si in sacele la mine....da sunt racit. mersi frumos de invitatie oricum

Comment

• cum vrei

atunci ne vedem sub tampa.
                            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• sper sa fim macar 20 de masini...si sa vina cameramanul

Comment

• Stai linisti ca si masina mea este la fel
                                sigpic
                                Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google