pai normal, nu suntem comunisti, facem vot liber
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
poll tata, altfel o sa fie scandal, ca sebi are ceva cu nu stiu cine de i-a acceptat propunerea. votam si gata. cine iese, iese. ma bucur ca in sfarsit sebi accepta sa mai fie inca cineva pe langa el! e de admirat treaba asta, eu propunandu-i din iunie acest lucru...asteptam poll!Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Stresule nu vei fi si mai stresat cu inca una pe cap? ce o sa zica prietena? poate o sa fie geloasa
in pool dupa parerea mea trebuie sa fie toti membrii...ca sa fie corect.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
de acord si eu cu toti membrii bagati in poll! nu facem nici o propunere ca pana deseara nu intra prea multi. si e mai fair play asa. si daca din poll iese cineva care nu isi doreste sa fie coorganizatorul atunci se considera coorganizator urmatorul clasat dupa el, sau se mai face inca un poll (turul 2 ) cu primii 3 clasati (dupa cel care nu vrea functia), si cine iese dintre ei ala e coorganizatorDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment