pai il face sebi pe o perioada de o saptamana sau doua, si daca voteaza cineva din afara brasovului nu i se ia in considerare votul si gata. desi ar fi de preferat sa nu voteze cine nu e din brasov!
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
@bogidan21: masina are 1 an si 8 luni, si primul set de placute schimbat ieri...
@dorutz: erau placutele din fabrica, deci ma gandesc ca nu erau 2 facaturi si 2 originale...si daca era o greseala din turnare, nu cred ca trebuia sa fie asa mare. totusi mi-a mancat putin din discul din dreapta, si placutele de pe stanga mai aveau carne...Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
pai daca era o presiune mai mare pe una din roti (adica dreapta) (la cilindru) la franare nu trebuia sa simt si eu asta? nu cred ca o sa ma bag sa vad ce are ca nu am de gand sa raman cu ea pe butuci, pentru ca nu ma pricep. si decat sa o fac cobai ca institutul Cantacuzino cu vaccinul vietii de-l probeaza pe oameni, mai bine stau cuminte. daca n-a murit pana acuma n-o mori pana in aprilie la revizie.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment