Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai nu am zis-o in sensul ca ai zis la vrajeala........am zis-o in ideea ca chiar ne-am intalnit, 2 secunde mai tarziu si eu nu mai eram pe dn1
    si ne facem toti sefi k asa e in romania...1 dorel si 5 ingineri il pazesc
    sigpic
    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Ti-ai montat bara

sigpic

Comment

• da, vezi la my ride, a iesit betoooon
        sigpic
        Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• nu trebuie sa raspund eu skorpion dar da si-a montat bara si sti cum arata?!?!?!?! plangi.....trebuie sa imi fac si eu rost de una neaparat......

Comment

• Bravo,stresule,frumoasa lucrarea s-o stapanesti sanatos

sigpic

Comment

• Originally posted by B 83 RMJ View Post
              vreau sa spuneti toti cei care stiti posturile de ieri de la topicul cu propuneri si decizii, daca le mai vedeti pe undeva.
              eu le vad, sunt in acest thread pe pagina anterioara 43, doar s-au mutat aici incepand cu postul #843
              Last edited by crististreulea; 6 December 2009, 13:14.
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• parca sunteti prosti.nu inteleg de ce atatea comentarii...a mai zis cineva in afara de stresu ca ar vrea sa fie co-?chiar nu aveti ce face acasa?decat sa intrati pe forum sa mancati rahat?normal ca ne rade tara.......
                Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• din cate stiu eu...destul de des ai avut si tu ceva de zis...si nu te-a facut nimeni prost
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by BV-80-YSA View Post
                    Bravo,stresule,frumoasa lucrarea s-o stapanesti sanatos
                    multumesc frumos, abia astept sa o expun live miercuri seara
                    sigpic
                    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• pacat ..................pacat..............pacat........ .............mare pacat
                      mai acum citva timp aveam o parere foarte ok despre acest club.
                      acum deja ma cam iau dubiile.
                      probabil ar trebui montat un link catre celalalt forum si sa le spuneti -si noi putem fi ca voi!
                      pacat
                      Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• imi pare nespus de rau, dar nu cred ca o sa ne mai vedem. nu are legatura cu nici unul din voi, nu are legatura cu forumul. am o problema care e destul de grava si radicala totodata, iar ziua de maine cred ca o sa fie una decisiva. va rog sa nu intrebati nici aici, nici pe mess care ma aveti, ca nu vreau sa mai discut pe aceasta tema. sa va gaseasca sarbatorile in pace si un an nou fericit in caz ca nu ne mai vedem.
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• inainte de a incepe sa scriu acest post, imi cer din nou scuze pentru iesirea mea in care am facut membrii din Brasov "idioti". retrag ce-am spus si inca odata imi pare rau, nu se mai repeta.

legat de nervii pe care mi i-am facut azi citind posturile de pe aici, inca mai incerc sa rezolv problemele aparute. cine citeste din afara Brasovului, reiese ca sunt 4 scandalagii care se opun la tot, fac ce vreau ei si cauta doar scandal. dupa cateva discutii avute cu cativa dintre cei pusi de mine azi la zid, am ajuns la cateva concluzii, au si n-au dreptate.

deci, cand un topic cere ceva, adica ex. Propuneri Si Decizii L.C.Bv sau VOT Co-organizator, apai incercati sa respectati ce se cere si cat mai la subiect ca sa fie constructiv. daca incepeti sa postati tot felul de aberatii si nimic la subiect, evident ca acele posturi se sterg sau se muta intr-o sectiune corespunzatoare unde tot cei care au postat aiurea sar in sus ca sunt cenzurati.

cei 4 membrii pe care i-am pus eu astazi la zid, au postat total pe langa topic si nu au facut decat sa enerveze alti useri, printre care si eu. si ca sa vezi, asta doar pentru ca nu au fost deloc la subiectul topicului.

din unele discutii cu diversi useri din Brasov, acei cativa care sunt suparati au ca motiv comun pe sebi8ta.
                          nu sunt de acord cu impunerea unui sume platite lunar si le dau dreptate celor care nu vor sa plateasca, impunerea unor reguli cum erau cele cu lipirea stickerelor, prezente obligatorii ... se stiu acele regului si ii sustin pe acei suparati, nu sunt nici eu de acord cu acele reguli.

de retinut ca acei bani se aduna pentru a se organiza diverse evenimente gen o Intalnire Nationala sau un eveniment echivalent cu cel de la Sibiu de acum o saptamana. pentru ecusoane, brelocuri, bannere sau mai stiu eu ce ii trece lui sebi8uta prin cap. o asemenea responsabilitate nu cred ca o vrea cineva dintre voi unde el s-a oferit.

cei care nu vor sa participe financiar, sebi8ta are dreptul sa-i excluda de la anumite avantaje, ex. membrii logan club brasov au reducere la o spalatorie, participarea la un anumit eveniment organizat. de exemplu pe la iasi parca au facut tombola si s-au castigat seturi de cauciucuri, revizii gratuite etc.
                          mi se pare normal ca cei care nu cotizeaza sa nu participe la acea tombola sau sa nu beneficieze de alte cele...
                          oricum cei care nu vor sa participe financiar, din respect ar trebui sa se simta!

dar! ATENTIE! userul care nu vrea sa participe cu acea cotizatie nu poate fi exclus din club sau de pe forum! daca mai aud asemenea acuzatii, iau masuri! nu exista asa ceva!

incercati sa fiti constructivi in ceea ce faceti. incercati sa va intelegi in tot ceea ce faceti. nu uitati ca toti suntem prieteni!

uite, ca sa va dau un mic exemplu ce se intampla la Timisoara:
                          aici, in prima parte a postului sunt cei care s-au anuntat ca vor fi prezenti la intalnire, in partea da oua sunt cei care au fost prezenti.
                          nu avem cotizatii, regului, doar o ora fixa si o locatie. avem si noi nebunii nostrii dar proobabil sunt mai intelegatori ca ai vostrii :P
                          apar si la noi probleme, certuri dar incercam sa le rezolvam cat mai pasnic si fara probleme.
                          nu e greu deloc.

si amu sa ma iau putin si de săbiuţă, nu doar cei 4 mi-au zis asta, ai amenintat ca devin musafiri userii care nu sunt de acord cu ideea ta, te agiti mult, faci multe, e de bine dar tinzi sa exagerezi putin, trebuie sa ti cont si de parerea userilor care's gigi-contra(si nu fac referire la gigi-kent), e dreptul lor sa-si spuna parerea.

cand va propune sabiuta ceva, efectiv discutati si votati, majoritatea castiga, asta insemna democratie! daca sunt 2 gigi-contra si 7 pro, apai asta e, ei 2 ori se impaca cu ideea ori nu participa la acea actiune. e naspa dar asta e viata.

ce ziceti, putem fi prieteni?
                          Last edited by crististreulea; 6 December 2009, 23:26.
                          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• cristi, putem fi prieteni si sunt de acord cu tine in tot ce ai zis.
                            o singura chestie as vrea sa spun langa ceea ce ai adaugat tu:
                            "cand va propune sabiuta ceva, efectiv discutati si votati, majoritatea castiga, asta insemna democratie! daca sunt 2 gigi-contra si 7 pro, apai asta e, ei 2 ori se impaca cu ideea ori nu participa la acea actiune. e naspa dar asta e viata."
                            la intalnirea de miercuri am fost vreo 16-18 insi si cand s-a propus cotizarea unei sume pentru club, nimeni nu a fost impotriva...deci am mers pe metoda: majoritatea decide. intre timp au aparut discutii inutile pe forum...acum tu ce parere ai despre asta?
                            sigpic
                            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• si eu sunt de acord cu ce a zis cristi nu e nicaieri perfect dar macar sa incercam sa rezolvam pajnic nu cu certuri injurii si alte lucruri nu prea placute......

Comment

• Cam asa sta treaba si CRISTISTREULEA are dreptate,din certuri,jigniri si alte chestii nu ies decat probleme si fiecare se indeparteaza incet incet de club cand vede ce se intampla acolo sau altii nu mai se inscriu debusolati de ceea ce vad pe forum.Fratilor avem destule probleme in viata de zi cu zi,tara se clatina,stresul si speranta oamenilor atarna de un fir de par si noi o mana de oameni ne dam cap in cap,
                                Eu unul nu pt asa ceva m-am inscris in acest club,sper sa revenim la normalitate si sa ne auzim cu bine!!!
                                VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google