Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sustin si eu ideea lui MUMUS
    stressul stresat tre sa dea o bere
    Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

• va dau si o bere, daca o beti la intalnire si fara propuneri de gen: fara alcool
      sigpic
      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Multumim membrilor care nea salutat;unknown da sunt bine ,si sa sti ca am fost azi la avangarden sa vb ptr. ceea ce ai discutat aseara cu mine ,sti tu ce.....nu am rezolvat nimic ca nu am gasit,dar acuma stiu unde este si incerc sa ajung maine,merside pont,sper sa reusesc sa fac ceva concret si de calitate.
        Stresule sa ne anunti din timp cand dai berea daca tot te lauzi,asta e ai promis deja asa ca,pregateste-ne sa nu venim cu masinile...
        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Buna dimineata domnilor,Drumuri bune va doresc!!!
          Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

• Buna dimineata tovarasi loganisti.stress permanent anunta cand dai berea sa vin fara masina.o zi superba ptr.toti.atentie la drum,a inceput sa ninga
            O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Buna dimineata baieti. In sfarsit a inceput sa ninga, cand ne dam cu masinile pe zapada? Si unde? Bafta si spor la treaba.

Comment

• buna dimineata domnilor, o zi buna si un weekend cat mai lung va doresc, numai bine
                sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• 'neata
                  cei care nu aveti cauciucuri de iarna...aveti grija ca e frig si poate aluneca...
                  mergem la sanius??
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• acuma poti sa faci drift,mumus

sigpic

Comment

• buna dimineata colegi.......sa aveti o zi buna.......

Comment

• Zapada s-a topit.nu mai e pericolul asa mare

Comment

• oare se pune iarna pe noi????

Comment

• salutare colegi .. nu cred k mai scapam pana duminica....sper sa ninga odata...
                            sigpic
                            http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• salutare la toti...... hai zapadaaaa hai daca vrei sa ne mai ai
                              sigpic

Comment

• Si pentru ca se apropie sfarsitul de saptamana cu pasi repezi va urez numai bine si clipe frumoase,alturi de........si de logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google