Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• merci mumus.ne strangem cu totii acolo,ne tinem de mana(facem o spirala) si ne punem o dorinta
    sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• ce frumos e.....se zice ca e meritul fotografului. Sa ne punem o dorinta sub brad.... hmmmmm..... pai prima ce-mi vine in minte este sa nu cada peste noi, ca a mai picat unul anul trecut..... si era mandria orasului. Si a doua dorinta.....e legata de LC BV. Si e secreta ca daca o spui, nu se mai implineste....

Comment

• da cum de esti asa activa dintr-o data?
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• - am scapat de examene

Comment

• la ce ai avut examen

sigpic

Comment

• zic pe 23 decembrie. Nimic important, acum ca a trecut

Comment

• Ma scuzati ca intervin la voi pe forum, dar vineri 18.12.2009 trebuie sa ajung in Brasov sa iau pe cineva...In cazul in care trebuie sa astept mai mult, imi puteti spune unde as gasi o cazare in apropiere de Autogara Bartolomeu?
                Va multumesc anticipat !

PS. Cum se circula la voi in Brasov? Oare o sa reusesc eu sa ajung pana acolo?
                Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari

Comment

• daca tot ai scapat de ale tale mai am si eu vreo 6 in ianuarie.le dai in locul meu???esti in domeniu din cate stiu

Comment

• acuma se circula bine,iar cazare gasesti pe la pensiunile din zona,nu foarte departe

sigpic

Comment

• Originally posted by gigi-kent View Post
                      daca tot ai scapat de ale tale mai am si eu vreo 6 in ianuarie.le dai in locul meu???esti in domeniu din cate stiu
                      da , le dau. Acuma mi-am intrat in mână. Chiar îmi lipsește un examen doua pe zi

Comment

• inseamna ca 6 examene sunt fleac.pe 23 promit sa iti aduc bibliografia.eu am ca preferinta ceva intre 5-10,tu ce preferinte ai?cu cofeina?fara,cu acid sau fara,cu grade?

Comment

• Originally posted by gigi-kent View Post
                          inseamna ca 6 examene sunt fleac.pe 23 promit sa iti aduc bibliografia.eu am ca preferinta ceva intre 5-10,tu ce preferinte ai?cu cofeina?fara,cu acid sau fara,cu grade?
                          hmmmm.... preferinte: 4x4 daca se poate. si blindata n-ar strica.

Comment

• negociabil sau nu?la scorul asta am si licenta?

Comment

• depinde. Eu sunt de calibrul U.”Transilvania”. Asta duce direct la BMW. Sau ma rog, o licenta mai slabuta asa.....ar duce la modelul ala nou de Duster. Noapte buna si servici usor maine

Comment

• super tare intalnirea de azi.......noapte buna stimati colegi.......si servici usor maine......

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google