Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asa d-le fi darz
    O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• imi cer scuze ca ma repet dar, azi vine dl doc in brasov, cine vrea sa-si faca resoftare e binevenit, 0746210468 nr meu de telefon pretul este de 150 pt benzina si 350 pt motorina
      sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• poate ajung si eu. nu promit nimic.
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Pana acum suntem 2 care mergem sigur la o bere......

Comment

• trist domnilor, trist :P
            sigpic
            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• foarte cald azi in poiana...
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• stie cineva un pret pentru etrier fata dreapta? sau stiti cumva daca se poate schimba doar pistonul care strange placutele de frana la franare? (eu m-am uitat si pare sa fie dintr-o bucata).
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Domnilor va doresc o bauta frumoasa,acest sfarsit de an apartine in exclusivitate familiei si spun pas initiativei care nu e rea deloc.Sant plecat din 30 pana in 02.2010 din localitate dar sper sa ne revedem sanatosi intr-un an mai bun ca cel ce a trecut si multa sanatate voua si celor apropiati!!!
                  VA SALUT CU RESPECT SI RAMANETI PE DRUM!!!
                  sigpic

Comment

• Originally posted by B 83 RMJ View Post
                    asa cum zice si titlul, astept niste oferte pentru rev daca are cineva, intrucat am ramas pe dinafara ca multi altii anul asta si nu vreau sa stau acasa :'-(

in brasov sau imprejurimi. 2 persoane
                    titlul zicea Oferte De Revelion In Brasov?
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Originally posted by B 83 RMJ View Post
                      stie cineva un pret pentru etrier fata dreapta? sau stiti cumva daca se poate schimba doar pistonul care strange placutele de frana la franare? (eu m-am uitat si pare sa fie dintr-o bucata).
                      cred ca e undeva la 4 milioane

sigpic

Comment

• sa-i dea d-zeu sanatate dl doc care mi-a schimbat poneii la masinuta, a meritat toti bani, rupe asfaltu, maine voi fi si eu dupa ora 18 prezent la bauta, o seara buna
                        sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• Trebuie sa uzi poneii caci astfel devin magarusi

Comment

• da da, asa e
                            sigpic
                            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• cu parere de rau azi nu pot sa vin in REX deoarece sunt dadaca,dar va urez distractie placuta si spor la bere

sigpic

Comment

• Dupa cum am mai spus cred ca doar eu si stress vom fi prezenti

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google