Salutare domnilor si ramaneti pe drum!!!
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
ssg are dreptate .trebuiesc puse pe un strung si largita gaura la 60,1 mm .Ce are el acuma sunt de opel si are la gaura de centrare 58mm.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Originally posted by sebi8ta View Postssg are dreptate .trebuiesc puse pe un strung si largita gaura la 60,1 mm .Ce are el acuma sunt de opel si are la gaura de centrare 58mm.
Jantele din aluminiu au niste inele in interior care face ca janta sa intre perfect pe disc.Din cate stiu eu sunt de plastic.Daca nu ai alea janta o sa trepideze...Last edited by unknown; 28 August 2010, 21:09.sigpic
Comment
-
si distanta intre prezoane e foarte mica...si te poate duce in eroare.. era cineva pe forum care cumparase o janta pentru rezerva tot de la un opel dar cu distanta intre gauri de 108..si cand a venit vremea sa o foloseasca nu a putut..
parerea mea...vindele si iati altele.sigpic
Comment
-
merg facute jantele si eu mi leam facut la fel
eu le am de bmw ursulet si tot asha leam facut si nu au nimic,merg perfect
are cineva amortizoare de logan care nu mai are ce face cu ele fata,spate care nu mai au compresie?
Comment
-
de luat la strung se pot lua ...
dar eu ma gandesc cum le prinde in strung ... iti dai seama ce bacuri trebuie sa aibe strungu ala ;)) :d
(eu ma refel la cum incape janta (fara cauciuc normal) intre mandrin si batiu )"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
Comment