Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salutare. azi am fost pe la voi prin Brasov. defapt pe la canionul 7 scari

aveti un logan alb in club. dungi de cupa, trantita daca nu ma insel, si niste stopuri tuning cu 2 cerculete rosii. si diesel daca nu ma insel.
    l am claxonat l am fleshuit...nu m a vazut. sunt curios sa aflu cine e

Comment

• se poate face la strung...au facut multi ,inclusiv eu . Deci ptr. care nu stiu ce si cum .. nu induceti omul in eroare .
      DadySinaia -ia legatura cu mine la 0743048988 si rezolvam treaba cu jantele tale ,inclusiv sablare ,vopsire ,strunjire etc.

marx -nu e de la noi din club .
      Last edited by sebi8ta; 28 August 2010, 23:35. Reason: Automerged Doublepost
      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• avea numar de brasov si avea pe parbriz stickerul logan club. ma gandesc ca era din LCBrasov

Comment

• salut colegi loganisti,stie cineva nr. de telefonn de la RAR sa-mi fac si eu o programare,va multtumesc

Comment

• rezolvat pe martalogu
            sigpic
            nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

• Originally posted by b81ssg View Post
              auzi vad ca esti foarte destept in aceasta privinta ca le sti pe toate eu le-am facut si la 140km la ora nu bateau deloc,daca nu cunosti anumite treburi nu mai vorbi degeaba

imi sustin ideea...
              sigpic

Comment

• in noaptea asta plec la Suceava,sper sa gasesc vreun loganist pe acolo

sigpic

Comment

• @ skorpionking: sa ai drumuri bune si fara incidente
                  Last edited by crististreulea; 4 September 2010, 11:23.
                  vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.

Comment

• Sebi8ta tks..cum le dau jos de pe Opel cum te sun si ne vdm..
                    PS: cer scuze tuturor membrilor LCBV care sunt tare saritori pentru ca nu pot ajunge la intalniri...sper dupa ce trece asa zisul sezon sa am mai mult timp..pana atunci BAFTA

Comment

• te-ai scos.
                      si pe cat timp are contract baba cu el,sau nu stii?
                      vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.

Comment

• 2 tipe citeau o revista ...una catre cealalta cica daca baiatu sta deasupra iese fata si daca fata sta deasupra iese baiat ...cealalta...pai atunci noi ce facem iezi ?

Doi batranei la azil :
                        - Cand eram tanar , o aveam atat de tare, incat nu puteam sa o indoi nici cu ambele maini !
                        - Si acum ?
                        - Acum mi-a venit puterea

doi colegi de munca se intreaba unu pe celelalt ...
                        tu ce boala vrei sa ai dupa ce iesi la pensie ...parkinson sau alszeimer ?
                        parkinson...
                        de ce?
                        mai bine sa nu pot sa duc sticla la gura decat sa uit unde am pus-o ...
                        Last edited by mc_alienu; 1 September 2010, 16:46. Reason: Automerged Doublepost
                        "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• sigla logan club brasov

Salutare, sunt mai nou pe aici si m-ar interesa sigla Logan club Brasov, ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cum pot sa o achizitionez, multumesc.

Comment

• intai trebuie sa vii la intalnire
                            sigpic
                            nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

• caca maca ...un fleac...

my favorite video of gary killians ride flexing, 12 15 inch crossfire xspl woofers 20,000 watts
                              "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• voi stiati ca s-au marit limitele de viteza in brasov?
                                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google