Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ba da voi nu va mai uitati din cand in cand pe stalpi?
    sau merge-ti din rutina?
    poate va treziti intr-o zi ca va opreste militia ca sunte-ti pe interzis sinu stiti de ce

Comment

• nu toti sunt cat stalpul,asa ca tine

sigpic

Comment

• da ba da eu sunt cam la fel cu voi in masina

Comment

• cam la fel,doar cu vreo 15 cm mai inalt

sigpic

Comment

• nu toti suntem cu nasu' pe sus... dupa stalpi ...desi ar trebui ...mai ales ca se invart semnele in fiecare zi ...si sensuri unice inversate si interzis si toate cele ...
            "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• ce de-a lume, nu am mai vazut atat populatie pe forum de la ultimu scandal, oare mai urmeaza unu?
              sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• e in desfasurare
                macel in brusturi partea 1

Comment

• buna, buna asta
                  sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• Nu, nu e cazu de scandal, a fost doar un apel disperat pentru asi recupera banii, si il inteleg, multi era sa luom clape de la sebi... unii chiar si-au luat...
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Buna,buna asta
                      O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Criza economica... Doi patroni stau la o bere si vorbesc d-ale lor. - Ma, zice unul, tie cum iti merge? - Prost tare, zice-al doilea, da tie? - Ba, prost, prost da nu asa...., e criminala situatia! - Frate, da tu mai dai salarii la angajati? - Nuuu! de vreo trei luni. Da tu le mai dai? - Nici vorba, de prin octombrie; da, ai tai mai vin la munca? - Ba, m-am mirat si eu da vin in fiecare dimineata, semneaza condica, muncesc. Dar ai tai? - Si-ai mei vin ma la treaba! Stau ei si se gandesc si dupa cateva minute, unul dintre ei zice: - Ma, ce-ar fi sa le punem astora o taxa la intrare?!
                        "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• din pacate... inii patroni profita...si pe zvonul crizei imaginare la unii...tot te .ut la bani.
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• salutare lume si bine v-am regasit din nou ...bineinteles datorita lui mumus

Comment

• nu datorita mie...da in fine... bine te-am regasit, si te asteptalm la intalniri. (de ex : maine )

Comment

• caut sa schiriez garaj pe perioade scurte..
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google