am alta idee poti sa o ti in brate, ca sigur incape
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
asta e alta problema. am o idee daca ai un suport la staie ai putea sa o prinzi in stanga pedalierului asta daca nu te incurca(vezi poza)Attached FilesDACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
sigpic
Comment
-
poti incerca sa o montezi pe plafon unde ai plafoniera... sa faci o matrita si sa plasezi si statia si plafoniera ... sau daca nu ai spatiu de depozitare la baza consolei o poti pune si acolo (varianta 2 e mai convenabila pentru fire, matze alea alea si si pentru vizibilitate mai buna la statie)
Incearca sa dai de gabi ... el te poate ajuta.
o zi cat mai bunaTraim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
-
Originally posted by phantom View Postil sun de ieri si nu raspunde poate si-a schimbat numarul de telefon
Poti sa iti montezi statia intre scaunul soferului si consola sau intre cel al pasagerului si consola sau chiar sub consola centrala daca incape.sigpic
Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...
Comment
-
salut. Am si eu o intrebare...unde se fac remapari in brasov??? eu(adica fiul lui tata)am strans bani, din cate am inteles la 1.4 e vreo doua mil remamarea, dar mai trebuie sa accepte tata(asta e alta problema).DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
sigpic
Comment
-
tata nu trebe sa stie.... si te costa 100 sau 150 lei... cauta-l pe forum pe Doc... el vine din cand in cand si in brasov. (tata va observa doar ca masina e un pic mai fasneata... tu o sa ai spui ca probabil e benzina mai buna)
ps: am cotrobait ptr tine ..iata datele :
Doc
Telefon: 0788.194.100
Email: obdtuning(at)gmail.com
ID Yahoo Messenger: obdtuningLast edited by mumus; 16 September 2010, 08:31.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
foarte buna asta cu tata nu trebuie sa stie. mersi mult de informatie. voi incerca sa iau legatura cu Doc.pana vine tata am pregatit alta surpriza....frec interiorul masinii de imi ies capacele si incepe sa se vada ceva e din ce in ce mai curata.DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
sigpic
Comment
-
Originally posted by Dodo View PostSalutare baieti!Poate sa-mi recomande si mie cineva un service ieftin pentru schimbat ulei,filtru,placute frana si 2 becuri?
Am nevoie de o tabla sa-mi fac un suport sa-mi prind antena ma poate ajuta cineva?sigpic
Broker de asigurari DESTINE
Comment
Comment