salutari stimati colegi
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
ok.... stii faci haz de necaz cateodata cand vezi k uni kiar nu au ce face. nu vezi k (ne injuram, ne scuipam) la urari ne pupam.... e comik.
ne ''iubim'' totzi da nu stim cum sa spunem..total sub acoperire...sunt din BZ locuiesc in BV si am masina de CT
Comment
-
Cred ca ramai singur pe lista skorpioane.Nu vezi ca se vrb.doar la misto?? Las-o asa cum e.
Cunosti parerea mea si a altora...asa ca....nu cred ca e un moment bun intalnirea celor doua tabereO viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!
Comment
-
propun pe data de 17.10.2010,ora 18,sa ne intalnim ambele tabere in parcarea subterana la Real pentru discutii:
1.skorpionking
2.kata1984
3.
4.
5.
poate asa se va termina toata cearta asta!si pana la urma de ce???
de ce oare nu poate sa fie liniste, cum zicea un coleg in trafic nu stam sa ne injuram,dar asa pe forum facem galagie.
bafta si drumuri bune sa aveti.
P.S: propun sa gasim o alta locatie,ca sigur vor iesi mici scantei,si totusi acolo e cam multa lume!!!vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.
Comment
-
propun pe data de 17.10.2010,ora 18,sa ne intalnim ambele tabere in parcarea subterana la Real pentru discutii:
1.skorpionking
2.kata1984
3. alien ...
4.
5.
ps fara rangi si topoare ca eu am centura neagra la fuga"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
Comment