Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Coleguta.... Fiul e pe meleaguri ..taranesti... se da la tarani cu camionul...
    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• naspa daca se da cu camionul la tarani

Comment

• cu camionul sau cu tractorasul????
        vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.

Comment

• Tractorase,masinute!

Un sofer mergind pe drum cu masina intilneste pe marginea drumului o femeie cu o canistra in mina,omul se opreste si o ia in masina.
          -Ce aveti in canistra?
          -Benzina.
          -Pentru ce-ti trebuie benzina daca mergi pe jos?
          -Lasa ca va stiu eu pe voi,cum intram in padure cum se termina benzina!
          Last edited by raluka.o4; 5 November 2010, 18:19. Reason: Automerged Doublepost
          [SIGPIC]sigpic

Comment

• Originally posted by sebi8ta View Post
            Coleguta.... Fiul e pe meleaguri ..taranesti... se da la tarani cu camionul...
            mai sebita cand te prind trec peste tine, si daca nu crezi sa-ti zica AxY ca acolo sus te doare-n .... de ceilalti
            sigpic

Comment

• Axy

vai de capul tau sebi , nu ti-as dori sa fi in fata lui florinel. scrie pe tine.

Comment

• sebi, daca vrei iti pun si o vorba buna la popa
                sigpic

Comment

• corect florinc 99,adevarat graiesti luminat sa-ti fie calea ,amin numai drumuri bune colegi

Comment

• Axy

marta eu cred ca ti-ai gresit locul, dute un pic pe la biserica ca vad ca ai talent.

Comment

• aveti grija la ce meseriasi va duceti sa va faceti bordurile ca o sa patiti asa.......Nicoisianu tre sa stam de vorba...
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

• salut.am o rugaminte la cei care au logan ph2 sua spoiler spate de ph2 as dori si eu o poza cu rezoluti cat mai mare(pe net nu gasesc) dint-un unghi asemanator.cer aceasta poza deoarece vreau sa ii fac cateva modificari in photoshop printre care si asta.multumesc anticipat.
                        Attached Files
                        DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                        sigpic

Comment

• unu care sa traduca articolul asta de la contraventii:
                          "28. conducerea autovehiculului cu masa maxima autorizata mai mare de 3,5 tone pe drumurile acoperite cu gheata, zapada sau polei, fara a avea montate pe roti lanturi sau alte echipamente antiderapante omologate"
                          Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• E grea limba romana
                            O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• traim in romania si asta ne omoara
                              sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• ce e asa greu de inteles, ca daca mergi cu un vehicul cu masa maxima autorizata mai mare de 3,5 tone prin zone acoperite cu gheata sau zapada, trebuie sa ai montate lanturi sau alte echipamente antiderapante omologate.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google