Pe multi dintre noi nu o sa ne vezi ptr.ca nu venim
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Am si eu o intrebare la voi, ca de sfarsit de an. Asta vara v-am tunat cateva Loganuri la Brasov. Atunci toti s-au plans ca nu au bani si mi-ati ca imi dati banii peste 2-3 saptamani. De atunci si pana acum au trecut cateva luni bune, oare am uitat eu sau voi? Eu am fost finut si nu am insistat, Sebi a promis ca se ocupa el de tot, dar nici pana acum nu m-a sunat vreunul sa-mi zica ca vrea sa-si plateasca datoria.
Care va stiti cu musca pe caciula, va astept in PM cu o explicatie. Ar fi pacat sa va intreb pe forum dupa numarul de inmatriculare al fiecarei masini.
In rest, va urez Sarbatori Fericite si La Multi Ani!Last edited by unknown; 31 December 2010, 01:05.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Am sa postez un cont in RON si daca doar au uitat, atunci ii astept sa trimita acolo datoria cu specificatii de nume si numar inmatriculare ca sa ii sterg din lista.
Cont RON:
IBAN: RO37 RZBR 0000 0600 0708 5771
Raiffeisen Bank - sucursala Vergului
Beneficiar Stancu Stefan Alexandru
Sumele si le stiu fiecare, asa ca nu este nevoie sa le reamintesc.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
Comment