multumim, la fel si voua!!!
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Originally posted by martalogusalut Doc daca a spus Seby ca se ocupa de tot i-a legatura cu el ,sper ca acum va-ti dat seama ce om de cuvant este
sa le dea in cap sau sa le bage mana in buzunar?
nu mai agita lumea, ai ceva cu el rezolva.
baietii din tara care l-au intalnit stiu ce fel de om e.
vedem noi dupa 1 ce ieftinire, da au ieftinit numai la aia care nu au avut accidente ca s-a schimbat legea.
iara ne vand gogosi, cand de fapt ei scumpesc politele.
la asigurarea de locuinta e obligatorie dar nimeni nu-ti face pentru un imobil mai vechi de 100 ani, deci e sau nu?Last edited by vyp75; 31 December 2010, 11:23.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Originally posted by vyp75 View Postmai da tu chiar esti......, ce vina are sebi daca baietii nu au avut bunul simt sa plateasca sau poate chiar au uitat.
baietii din tara care l-au intalnit stiu ce fel de om e.
nu inteleg ce tot ii luati apararea omului asta, mai ales ca nu sunte-ti din interior si nu stiti multesigpic
Broker de asigurari DESTINE
Comment
-
Originally posted by vyp75 View Postvedem noi dupa 1 ce ieftinire, da au ieftinit numai la aia care nu au avut accidente ca s-a schimbat legea.
iara ne vand gogosi, cand de fapt ei scumpesc politele.
la asigurarea de locuinta e obligatorie dar nimeni nu-ti face pentru un imobil mai vechi de 100 ani, deci e sau nu?
apropo...s-a prelungit data limita de 15 ianuarie pana la 15 iunie (sau iulie, nu mai retin).Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
-
eu nu mai retin. stiu ca eram cu sebi la shortcut la mihai todi si era fain afara (adica cel putin 15 grade). atunci o fi fost in toamna trecuta daca tu abia in februarie ai remapat-o.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by vyp75 View Postmai da tu chiar esti......, ce vina are sebi daca baietii nu au avut bunul simt sa plateasca sau poate chiar au uitat.
baietii din tara care l-au intalnit stiu ce fel de om e.Last edited by unknown; 31 December 2010, 13:24.sigpic
Comment
Comment