Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• poate cu 6 bani

sigpic

Comment

• Originally posted by phantom View Post
      man iti iau masina pe ......... numai ca mie frica sa nu ma lase genunchii
      Ai grija ...ca o sa ajungi ca RMN
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• pai nu ti-am spus ca nu o sa ajung

Comment

• Skorpioane ,a spus cu 0.6lei ,adica benzina ajunge 5.74 si moto 5.8 lei,azi la stirile de la ora 13.
          si pe antena si pe pro
          Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• mersi emilian
            Attached Files
            sigpic

Comment

• va salut pe toti
              mai am un pic si decolez(eu pot sa decolez ca am cazan unii cu tigaie bineinteles ca nu, merg pe jos)
              pana ajung dincolo sa mai pot intra pe forum sa auzim numa de bine multa sanatate si sa aveti grija de voi
              multam emilian pentru colant inca nu am facut poza dar o sa o fac si o sa o trimit
              si va astept pe la mine, ca sa nu zice-ti ca nu aveti invitatie

Comment

• multa bafta si spor la "ghiftuit" cu euroi

sigpic

Comment

• venim cand se ieftineste benzina sau cand o sa merg la nasi ;)
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Succes pe-acolo pe unde te duci.sa fi sanatos
                    O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Mercuri 16 martie 2011!
                      Cine doreste sa participe la mitingul impotriva noului cod al muncii din fatza consiliului jutetean este asteptat la ora 14

Comment

• oricum este o pierdere de timp ,cartile sant facute deja

Comment

• ANUBARAK90 cred ca o sa mergi singur.....tu ai prea mult timp liber)

trebuia sa vi si tu la meci la brasov...asta nu ai postat
                          Last edited by meterna; 15 March 2011, 22:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• am fost eu in locul lui

sigpic

Comment

• singur....atat de singur )))

cel putin stiu k o sa vina cateva persoane )) si dupa mai vedem ))

Comment

• Ca intotdeauna nu va intereseaza prb.mari.eu as merge dar nu ma lasa serviciul.
                                O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google