sunt niste sigurante care se aplica cu nituri-pop pe capota (dar bineinteles trebuie gaurita capota) iar pe aripa in interior vin fixate niste tije tot de inox care intra prin acele sigurante.Acuma depinde de sistem .Dar ca sa iti faci o idee sunt exact ca la masinile de raliu pe capota
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Originally posted by phantom View Postsalutare loganari am si eu o rugaminte .Imi poate spune cineva unde gasesc sigurante din INOX pt. capota tip racing in BRASOV dar originale? nu din acelea care se lipesc .Pe meseriashul cu gaurile l-am gasit acum mai imi trebe siguranteleNe plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
-
Originally posted by phantom View Postsunt niste sigurante care se aplica cu nituri-pop pe capota (dar bineinteles trebuie gaurita capota) iar pe aripa in interior vin fixate niste tije tot de inox care intra prin acele sigurante.Acuma depinde de sistem .Dar ca sa iti faci o idee sunt exact ca la masinile de raliu pe capota
Multumesc pentru raspuns phantom
Comment
-
Originally posted by boly76 View Postda acum?
pe 4t,ii dai pe goagle "sigurante capota" si deschizi prima pagina din 4t.
anuntul se numeste "Sigurante Capata Spoiler"
astia sint din Piatra Neamt.
unic n-am zis ca daca nu sint din al ruginesc,da inox la 80 de lei n-am reusit sa gasesc decit fier tratatNe plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
Comment