auzi explicatie de consum care mi-a dato un mecanic, vrei consum bun) ti masina in parcare si mergi pe jos consum 0 )) adevarul asta si e)
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
apropo varza sunt uniii)) toti comenteaza de logan) parca nu-i masina si asta)
gata mi-a venit masinuta am facut deja 30 km cu ea si la inceput m-am speriat ce consum mi-a aratat)) in jur de 15% la suta imi primi 10 km) acum am fost pana la belvedere, putin prin oras si a ramas la 8.7% bine fara aer.....sper sa mai scada
Comment
-
momentan esti in rodaj cu masina si consuma ceva mai mult. dupa max 3-5000 km o sa vezi ca o sa iti placa si consumul. sa o stapanesti sanatos si sa vi pe la intalniri!Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
ok am sa urmaresc:P
gata am aflat care-i baiul, e din cauza softului e un soft care nu corespunde cu calculatorul de bord, mi-au explicat ei acolo istoria da n-am inteles decat ca e eroare de soft), si de aceea mi-a aparut in bord becul ala de la bujii, si va ramane incontinuare aprins pana la resoftare, dar masina n-are nimic, merge in parametrii normali , numai ca la sf lui septembrie vor scoate softul nou pt 1.6 16v..si asta inseamna ca vor fi rechemate masiniile din 2011 cu motor de 1.6.16v la resoftare
Comment
Comment