Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by B 83 RMJ View Post
    unde ai magazin?

Ce rapid ai fost !!!!!!!

Exprimarea mea a fost gresita...nu am eu magazin , lucrez la "Universul Copiilor " in Brintex....

Comment

• am si eu o masinuta dinasta cumparata cu 9 lei din uzina de la dacia in 2008... nu merita bani sincer, la ce finisase are...
      "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Originally posted by cristisgm View Post
        Deocamdata am primit la mine la magazin doar o bucata ca mostra...am promisiuni pt. un lot mai mare in 2-3 saptamani. Desi lucrez de multi ani cu "machetute" e prima oara cand vad si loganul...Va tin la curent .

Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!

Stima.
        vreau si eu 2 buc
        sigpic

Comment

• si eu am...rosie si imi place. e identica cu cea din poze,
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• La multi ani tuturor care poarta numele/derivatele de la mihail si gavril!!!

Comment

• Originally posted by phantom View Post
              salutare loganari.Stie cineva unde gasesc vopsea tip ''fier forjat''.Am un prieten si-a facut masina cu acea vopsea si a iesit IMPECABILA.Este o vopsea negru mat cu ceva pilitura in ea.Pe masina arata excelent.
              Chiar nu stie nimeni ?

Comment

• cel mai simplu cred ca ar fi sa-l intrebi pe el
                sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• >>>>

Cu ocazia sarbatorii de "Sf. Mihail si Gavril" tin sa urez si eu un sincer la Multi ani tuturor ce poarta aceste nume. Sa fiti iubiti si sanatori.

Numa bine

PS.: @Phantom .... vorbeste la april91, ei pot face cam tot, .... acea vopsea e "Vopsea tip Hummer" (buna si recomandata impotriva ruginei) cu agent de matuire, ... sau ... multi au incercat (gen ... acel ford mustang negru mat condus de o blonda), vopsit cu vopsea "Terosol" de antifonare cu agent de matuire aplicat cu pistol cu duza de 2. Vopseaua Hummer e 35 RON L parca si cea tip Terosom tot pe acolo ... la care se adauga acgentu de matuire (cca 60 ron L) .... asa erau preturile cand am utilizat eu acum juma de an. .... dar sincer .... nu stiu cum ar arata pe logan .... daca vrei sa mergi pe terosol .... mergi pe dilutie mare cu pistol cu duza de 1.5-1.8 .... altfel da nasol.
                  Last edited by Nicosianu; 8 November 2011, 14:00.
                  Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• iar s-a ieftinit benzina cu imensa suma de 6 bani/litru. motorina stagneaza pentru a doua oara.
                    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• mersi Nicos

Comment

• Originally posted by Nicosianu View Post
                        (gen ... acel ford mustang negru mat condus de o blonda), vopsit cu vopsea "Terosol" de antifonare cu agent de matuire aplicat cu pistol cu duza de 2. Vopseaua Hummer e 35 RON L parca si cea tip Terosom tot pe acolo ... la care se adauga acgentu de matuire (cca 60 ron L) .... asa erau preturile cand am utilizat eu acum juma de an. .... dar sincer .... nu stiu cum ar arata pe logan .... daca vrei sa mergi pe terosol .... mergi pe dilutie mare cu pistol cu duza de 1.5-1.8 .... altfel da nasol.

vezi ca mustangul ala e infoliat la o firma din bucuresti cu fole 3d... nu e vopsea... tipa e patroana de la depozitul de usi de pe mijloc si sta langa hacienda... :P vad masina aia in fiecare seara.

Comment

• ai si numarul iei ?
                          sigpic

Comment

• daca vrei iti fac rost de nr ei... ce dai???

Comment

• e pe zorilor zilnic...si masina si femeia sunt vopsite oribil...
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• mai e loganu ala albastru comunitar infoliat cu bar la numar care arata ca ....
                                sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google