If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Deocamdata am primit la mine la magazin doar o bucata ca mostra...am promisiuni pt. un lot mai mare in 2-3 saptamani. Desi lucrez de multi ani cu "machetute" e prima oara cand vad si loganul...Va tin la curent .
Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!
salutare loganari.Stie cineva unde gasesc vopsea tip ''fier forjat''.Am un prieten si-a facut masina cu acea vopsea si a iesit IMPECABILA.Este o vopsea negru mat cu ceva pilitura in ea.Pe masina arata excelent.
Cu ocazia sarbatorii de "Sf. Mihail si Gavril" tin sa urez si eu un sincer la Multi ani tuturor ce poarta aceste nume. Sa fiti iubiti si sanatori.
Numa bine
PS.: @Phantom .... vorbeste la april91, ei pot face cam tot, .... acea vopsea e "Vopsea tip Hummer" (buna si recomandata impotriva ruginei) cu agent de matuire, ... sau ... multi au incercat (gen ... acel ford mustang negru mat condus de o blonda), vopsit cu vopsea "Terosol" de antifonare cu agent de matuire aplicat cu pistol cu duza de 2. Vopseaua Hummer e 35 RON L parca si cea tip Terosom tot pe acolo ... la care se adauga acgentu de matuire (cca 60 ron L) .... asa erau preturile cand am utilizat eu acum juma de an. .... dar sincer .... nu stiu cum ar arata pe logan .... daca vrei sa mergi pe terosol .... mergi pe dilutie mare cu pistol cu duza de 1.5-1.8 .... altfel da nasol.
(gen ... acel ford mustang negru mat condus de o blonda), vopsit cu vopsea "Terosol" de antifonare cu agent de matuire aplicat cu pistol cu duza de 2. Vopseaua Hummer e 35 RON L parca si cea tip Terosom tot pe acolo ... la care se adauga acgentu de matuire (cca 60 ron L) .... asa erau preturile cand am utilizat eu acum juma de an. .... dar sincer .... nu stiu cum ar arata pe logan .... daca vrei sa mergi pe terosol .... mergi pe dilutie mare cu pistol cu duza de 1.5-1.8 .... altfel da nasol.
vezi ca mustangul ala e infoliat la o firma din bucuresti cu fole 3d... nu e vopsea... tipa e patroana de la depozitul de usi de pe mijloc si sta langa hacienda... :P vad masina aia in fiecare seara.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment