Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ia uite-l pe fostu' comunitar cum suspenda un permis de conducere smecherasului cu ghenveu care a intrat pe interzis
    Attached Files
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• foarte bine ii face dar eu nu i-as fi dat permisul aluia

Comment

• ff tare) cat de prost poti sa fi sa mergi pe contrasens?)

Comment

• atat de prost incat sa mori,cum a patit un mos care a mers 30 de km pe autostrada soarelui pe contrasens

sigpic

Comment

• aia da intamplare. a fost prin primavara parca.
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• ce bate vantu pe aici, cred ca se uita lumea la ,,voea romaniei"
              sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• sau la romani nu au talent ;))
                "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• e simplu s-a scumpit motorina )
                  ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• http://www.dacia.ro/trofeulandros/mo...a-lodgy-glace/ asta e tare frumos modelul de la dacia numit dacia andros...asa ceva mi-ar lua si eu

Comment

• e foarte frumos...pacat ca il strica numele(LODGY WTF?!?!?!)
                      DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                      sigpic

Comment

• era unu mic si un pic retard la ei in echipa de designeri si au zis... " nu plange logdy ca masina o sa se numeasca la fel ca tine... " si s-au tinut de promisiune...

oare pentru oameni astia exista spital de nebuni ???

clic
                        Last edited by mc_alienu; 17 November 2011, 21:39. Reason: Automerged Doublepost
                        "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• se pare ca dupa primarul clujului, i-a venit si randul lui scripcaru sa dea cu subsemnatul pentru complicitate la luare de mita. pe langa el si prefectul ioan gontea, si inca un sef de pe undeva.

Comment

• Aline, becurile alea T10 cu 10 leduri se potrivesc la plafoniera???daca da cum lumineaza in comparatie cu becurile alea normale?
                            DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                            sigpic

Comment

• se potrivesc. lumineaza alb clar, nu alb galbui si lumineaza ceva mai bine (eu oricum am plafoniera cu 3 becuri), tu ai numai cu 2, dar se simte diferenta la ochiometru.

Comment

• ai putea sa faci o donatie la nenea ca am cu 3 pe fata si 1 pe spate 4 becuri.....fa un pret si la prima intalnire iti dau bani in rate )
                                sigpic
                                http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google