eu am schimbat la 60000 km uleiul din cutie si lichidul de frana, la sfatul celor din service (nu era luat de la ei, si nu m-au taxat in plus pt asta). la 80000 mai am de schimbat cureaua la alternator si e totul schimbat pe acolo...
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
poti sa il schimbi la 90k, la fel cum uleiul din motor 'trebuie' sa il schimbi la 20k conform celor de la dacia, dar recomandat e sa il schimbi la 10k, asta daca vrei sa ai masina buna . am vorbit cu manu de la sicaro legat de uleiul din baia de ulei si mi-a zis ca cel de dacia pe care il pun ei la revizii e garantat 15000 km. si l-am intrebat de ce ei te pun sa il schimbi la 20000. raspunsul a fost: dacia gandeste pe viitor, trebuie sa mai aibe cui sa vanda masini (adica se strica mai repede decat daca ai schimba uleiul mai regulat).Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
daca vrei sa te tina,schimba la o perioada acceptabila;10k nu mi se par putin in regim de oras.
gindeste-te ca unii producatori au recomandari la7500km la ulei.....
pina acu eu n-am gasit ulei garantat la 20000....Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
Comment