Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by boly76 View Post
    nu cred ca iti mai acorda garantie asa mare daca s-a umblat la ea....
    O sa platesc eu reperul,ei macar sa plateasca manopera si vopsitul elementului datorita zgarieturii. Nu stau sa ma tiganesc acum pentru 300 de lei. Oricum emotii am ca vad ca s-a imputit treaba cu cei de la Omniasig!
    Daca se recomanda vopsire totala sa accept? Sau sa las dracului cateva zgarieturi si sa repar ce e mai important?

Comment

• la vopsire totala, vei avea un strat de vopsea in plus, ceea ce e bine... ca nu ii vad eu pe astia slefuind tot pana la tabla, ei doar chituiesc peste, si trag o vopsea si gata...
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Am deschis dosarul si am mers la cei de la Euromotor pentru programare. Sper sa lucreze bine. A mai avut cineva tangente cu ei?

Comment

• Cu toata increderea la euromotor.....eu cu ei lucrez de,imediat,4 ani
          O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Multumesc frumos, am nimerit la dn ing Necula pentru receptie. Se va inlocui parbrizul si revopsire pe bara fata-spate,usa stanga fata, aripa spate, iar aripa fata o voi plati eu iar vopseaua si manopera va fi pe casco. Mi se pare putin scumpa aripa,dar asta e acum: 370 lei. Macar sa iasa bine!

Comment

• Originally posted by bv86dmi View Post
              salutare,cam cat e manopera la un kit de ambreiaj?
              Mie mia luat undeva la 100 sau 150 ron nu mai stiu exact in uzina 2, chiar dupa pod este un fast-food si inainte de el este o poarta verde, intri mergi tot inainte pana aproape sa iesi, sau cel mai bine intreaba pe vrun om unde are serviceu victor

Comment

• n-am avut de lucru si mi-am facut un breloc! ))
                Attached Files
                DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                sigpic

Comment

• ai verificat electrozii sa fie distanta intre ei 0.9mm ?
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• sunt asa cum au venit din fabrica, adica perfecti!!
                    p.s.: mama a zis ca-s nebun! )
                    DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                    sigpic

Comment

• Originally posted by ALO68 View Post
                      Cu toata increderea la euromotor.....eu cu ei lucrez de,imediat,4 ani
                      Cu toata increderea nu o sa mai apelez la ei!

De la 4 zile m-au intins aproape 2 saptamani, iar daca nu stai cu gura pe ei sa faca una,alta....varza, comparativ cu cei de la Sicaro.
                      Pacat ca cei de la Omniasig i-au scos din lista,asta e singurul motiv pentru care nu o sa mai fac casco la ei. Noroc ca mi-au dat accept de plata instant ca altfel stateam cu masina in service o luna.
                      Per total multumit...da nu prea!
                      Eu nu recomand Euromotor! Poate sunt eu pretentios!

Comment

• ce? :O omniasig nu mai are contract cu sicaro? :O
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Nici eu nu recomand euromotor...cei mai buni ...Sicaro..apoi ASV..dupa ..nu mai stiu..eu doar la cei doi am fost in ultima vreme...cu mare incredere.ca fac treaba calitativa...cel mai prost servis cred ca poate si din tara poate concura ..este Labell..foarte prost din toate punctele de vedere....cei de la euromotor la fel ..treaba caliatativa slaba spre slaba...timpul de lucru de la 2-3 zile ajungi sa stai si 3 saptamani ..exact cum scria si dodo....
                          Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Originally posted by sebi8ta View Post
                            Nici eu nu recomand euromotor...cei mai buni ...Sicaro..apoi ASV..dupa ..nu mai stiu..eu doar la cei doi am fost in ultima vreme...cu mare incredere.ca fac treaba calitativa...cel mai prost servis cred ca poate si din tara poate concura ..este Labell..foarte prost din toate punctele de vedere....cei de la euromotor la fel ..treaba caliatativa slaba spre slaba...timpul de lucru de la 2-3 zile ajungi sa stai si 3 saptamani ..exact cum scria si dodo....
                            Eu am fost obligat sa merg la unul din ei in afara de Sicaro.
                            L-am intrebat pe Adi si pe Manu de la Sicaro si amandoi au spus Euromotor. Asta e,tot raul spre bine!
                            La revedere Omniasig, la revedere Euromotor!

Originally posted by B 83 RMJ View Post
                            ce? :O omniasig nu mai are contract cu sicaro? :O
                            Casco Omniasig nu mai are contract cu Sicaro,i-au scos de pe lista! Doar ASV,Euromotor si inca 4-5 parca erau pe lista.

Comment

• nici eu nu recomand euromotor, niste incompetenti...

Comment

• La 3500 de lei cat au decontat trebuiau sa o faca impecabil,fara sa mai stau cu gura pe ei... total dezinteresati si superficiali. Oricum acum am acordul de plata de la Omniasig si nu ridic masina pana nu iese cum imi place.
                                Pacat...au mai pierdut un client!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google