da, faine...
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Bentley
uite ce am vazut...cu numere de Brasov.
si ce interior avea...wowUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
acu 3 ani in germania intr-un orasel mic (Homhurg...un orasel cat codlea) am vazut cel putin 5 masini de epoca...anii 30-40-50... in stare perfecta...
Ma bucur ca apar si la noi.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
-
eu o stiam de neagra...dar dupa cum ti-am spus am vazut-o doar in trafic, nu parcata, si nu am putut sa ma uit la ea 10 secunde cumulat ...Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
-
In sfarsit am rezolvat-o si eu cu playerul nou...Am legat un usb stick de 2gb.Am legat ieri s subwooferul pe iesirea lui si se aude bine..mai trebuie reglat un pic frcventa...Am si eu o intrebare....Pe mufa iso am vazut in conectorul c2pinii 7 si 8 scrie telefon nf+ si telefon nf-.Imi spune si mie cineva ce fel de semnal primeste pe acesti doi pini? Daca as putea sa ma leg cu o casca de la un telefon acolo ma intereseaza.Si radio mute adica pinul 9 din acelasi conector c2 ce fel de semnal primeste? bafta si numai bine.
Comment
Comment