Care vine azi la magnolia ?????? http://www.rallymagazin.ro/trofeul-m...2009-8731.html
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Ai citit domnul sebii la intalnirea nationala de la cluj???Se pare ca toate camerele cu pat dublu s-au ocupat si mai sant 5 camere cu 2 paturi si nu se stie daca merg unite paturile.
In concluzie ti-am spus miercuri sa trimitem banii dar ai spus ca pe 10 septembrie,nici nu s-a terminat luna august si nu mai sant camere de care am cerut,apai pana pe 10 septembrie nu o sa mai fie nici pensiunea acolo!!!Eu nu merg acolo sa dorm la 5 metrii de nevastamea parca as fi cazat la manastire,paturi separate???eu zic pas daca asa sta treaba.
O zi buna va doresc!!!sigpic
Comment
-
Ce te intrereseaza?
Functii:
Activare BC
Activare martor usi deschisa
Inchidere usi dupa depasirea vitezei prestabilite
Timpi de stingere plafonieara
Ridicare geamuri la inchiderea masini
Deschidere portbagaj din buton sau telecomanda masini
Activare spritiera
...sigpic
Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...
Comment
-
Salutare colegi,AMR 1 luna pana la intalnirea de la cluj si sper ca numarul participantilor din partea logan club brasov sa se mai mareasca pana atunci.Celor care deja s-au inscris si v-om fii acolo de sambata le transmit ca v-a fii ceva frumos si efortul celor de la cluj nu este in zadar.
Astazi am stat ceva timp de vorba cu keanu si sant convins ca participantilor nu le v-a parea rau si o sa avem 2 zile super.
VA SALUT,RAMANETI PE DRUM SI INSCRIETI-VA PE LISTA CU INCREDERE!!!sigpic
Comment
Comment