Originally posted by SKORPIONKING
View Post
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Salutare colegi,se pare ca incet incet trece si vara asta iar noi nici vorba de un gratar impreuna sa ne activam putin functiile vitale cu o bere.
Asta e,poate vara viitoare.Deci stresule te-ai inscris pe lista de participare la intalnirea de la cluj???Bravo si nr nostru al celor de la brasov e ok si ne v-om face simtita prezenta,mai ales dupa ce sebi o sa bea niste visinata deaia faina cum i-am dat si la intalnirea de la sibiu
VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!sigpic
Comment
-
Astazi 30.08.09 sper ca veti venii in numar cat mai mare ,si va rog mult sa veniti si cu cate 10 ron de membru ptr. a putea platii banerul clubului,si sa mai discutam unele chestii despre club.Va multumesc.
Dupa cum azis si kelu nimeni nimic de un gratar .....
kelu sper ca o sa ai o visinata la cluj daca nu aduci nici nu o sa te recunosc....asa o sa vin la tine dupa mirosul de la visinata...Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Nici nu se pune problema sebii,visinata o sa fie prezenta si in cantitate dubla fata de sibiu ca sa fiu sigur ca ne ajunge la toti!!!Astazi nu am sa ajung la intalnire pt ca mi-au sosit nasii din italia si am program cu ei.
VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!sigpic
Comment
Comment