exact...dar eu ma retrag la garaj...mi-a montat Gabi actuatorul..e super...dar vreau sa imi pun azi si un amortizor...sa se dechida de tot singur.
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
buton din interior... nu am avut timp sa caut amortizor inca, am legat cateva spire la arc...nu il las sa se ridice total ca socul in tambur e prea brutal.Se ridica vreo 10 cm
am pus si consola aia de ph2 (de la bricheta)
Ps : La Multi Ani STRESULELast edited by mumus; 5 September 2009, 19:38.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
va multumesc frumos dragi colegi pentru urari, din pacate azi nu pot ajunge la intalnire ca merg la o nunta aici in brasov dar promit ca vin cu seminte si suc la intalnirea de sapt viit, miercuri sau joi, cand o fi. nu va las necinstitisigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
Originally posted by bogidan21 View PostAsa mumus...Sa dai detalii dupa.Gabi ti-a facut din telecomanda deschiderea sau doar din buton in interior? La cat te-a dus?sigpic
Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...
Comment
-
LA MULTI ANI Stresule. Sa traiesti sa ai parte de o viata buna si tunning de cea mai buna calitate.
Gabibv - Asteptam cu interes modulele de deschidere a portbagajului din cheie. Si poate chiar si telescoape pt portbagaj... Sa ne comunici si niste preturi pe produs + manopera. SanatateDaca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati
Comment
-
un modul vreau si eu...ca nu mai imi place sa deschid cu cheia
Sebita hehe...detectivul din mine a descoperit [urlhttp://www.loganclub.ro/forum/b_74_nyt_masina_mea_iubita-t13746p4.html]asta[/url]
este cea ce banuiesc eu ?
adica Asta
post nr 63Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Mumus sa iti iei un releu de 12V de 10 amperi sau maxim de 30 amperi.Si sa iti iei 6 metri de cablu litat(multifilar) 1 metru de tub termocontractabil si 5 papuci auto ca sa iti fac avariile ca la mine....vezi ca toate le gasesti la mikado pe calea bucuresti colt cu uranus...Si le tii in masina si cand ne mai vedem le facem repede.
Comment
-
mersi mult de tot...dar m-am tot gandit....si zic pas.
Sunt situatii cand nu as vrea totusi sa mi se aprinda avariile mereu la mersul inapoi.
Iti multumesc mult oricum ptr amabilitate si spirit civic. Poate altadata oricum.
Inca o data iti multumesc oricum.
ce fac baietii?
ce fac baietii ?Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment