pai normal ca se ajunge....dar trebuie discutat.ptr discutii avem nevoie de participanti...de care in ultimul timp nu ducem lipsa.
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
unii deja a-ti plecat deja,si restul care am mai stat nu am ramas pana a ajuns si el
si eu nu am putut sa-l sun ca am uitat telefonul acasa de pe care puteam sa-l sun .a venit si nu a mai gasit pe nimeni
ultimii tocmai plecasem.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
i-am dat telefon lui sebi si i-am zis ca ajung in 15 min, mai devreme nu am putut ajunge in brasov si chiar vroiam sa ajung la intalnire. din pacate am ajuns cam in 25 de min dar deja nu mai era nimeni acolo. ar fi fost un gest frumos sa ma anunte si pe mine cineva ca se pleaca, sa nu mai bat drumul degeaba.sigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
binenteles...te-ai gandit mult???sebi...tin sa te anunt ca eu nu voi da nici un ban.nu am pentru ce.la cluj am dat 20 de lei pt gratar si am mancat fix p..a.nu te baza pe mine,si cred ca nici pe multi altii....parerea mea.si apropo...vezi ca trebuia sa zici asta la "Discutii generale",nu la intalniri.sau nu?Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete
Comment
-
eu ziceam ca e deschisa parcarea la real pana la ora 23, ca raspuns la postul 294, nu ca trebuia sa stea cineva sa il astepte pe liviu. oricum eu am fost in trecere ieri la intalnire.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
din cate am inteles la intalnire se vorbise pana la urma de 30 lei. acuma sunt 60?! nici eu nu dau nici un ban, si nu scriu aici motivul. de fapt motivele.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment