foarte misto...dc nu ai optat si ptr displayul inversat? ai pus si cb?
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
-
Originally posted by SKORPIONKING View Postvraeu sa ii multumesc lui gabi pentru treaba de azi:rapid,eficient si fffff.bine lucrat
-pun si niste pozeLogan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete
Comment
-
asa fac unii,i-i fac idei cam cum sa faca ceva la masina,asteapta safacrost de bani si cand au bani si se apuca de treaba ajung sa faca altceva decat vroiau la inceput.Ideile sunt multe si faine dar pe parcurs te razgandesti sau i-ti iese altceva mai fain.asta este tuningul...
Foarte fain a iesit.La cat mai multe chestii faine pe masina...Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
raspund aici la subiectul offtopic de pe topicul cu intalnirile...care cica este doar pentru intalniri, dar vad ca pana la urma se discuta si altceva (cum zice theo).
deci, vis-a-vis de mass-ul primit pe mess de la sebi, ii spun si eu acelasi lucru care i l-a mai zis cineva aseara (cippy sau gigi parca), zice in gura mare ca are de vorbit si de lamurit treburi si sa mergem toti la intalnire ca sunt 2 probleme (sau cate are el) legate de club (?!) si sa le vorbim, si cand mergi la intalnire nu zice nimic...sau cel putin eu asta am observat, nu stiu daca chiar asa e, dar si sebi a raspuns aseara ceva de genul : pai veniti si mai vorbim , mai facem, mai nu stiu ce. (nu o zic cu nici o rautate, daca asta se intelege).
eu miercurea am spus clar ca nu poy sa vin la intalniri, si cred ca ziua pentru discutii ar trebui sa fie ziua de duminica, nu miercurea, ca miercurea nu pot veni toti. acuma daca el vrea sa vorbeasca cu voi miercuri poate sa o faca. de obligat nu ma poate obliga sa dau 60 lei sau cat vrea el (ca tot nu am priceput care e suma pana la urma)., si dupa cum am spus nu dau nimic, si nici nu scriu motivele pe forum ca parca vad ca iese scandal, si nu ducem lipsa de asa ceva.
@sebi, oricum sti ca te astept la mine maine, si daca vrei vorbim fata in fata si am rezolvat orice problemaLast edited by B 83 RMJ; 19 October 2009, 22:41.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Cine doreste sa fie alaturi de club bine cine nu si aici ma refer la gigikent care numai combinatii are in cap.tu crezi ca daca tu faci combinatii fac toti ?
nu am cuvinte...Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
ai face bine sa stergi ultimul post al tau. (fiecare are dreptu la o parere...daca tu vei aduce dovezi clare ptr fiecare leut cheltuit...no sa zica nimeni nimic.
Scopul e sa adunam membri,prieteni,colegi noi...nu sa ai alungam pe cei vechi....poate se mai simte vreunu.Last edited by mumus; 19 October 2009, 22:50.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment